Deseti singl trofej za Sarajliju
313
Damir Džumhur osvojio ITF Futures u Zagrebu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
momak koji je dobio prvu medalju sa olimpiskih (mladih) igra u singapuru koji se bori maksimalno za BiH i na Davis kupu igrao normalno koji trenira po 3 puta dnevno zasluzuje svaki respekt ... 10 trunira kakvi god bili nije malo ... i biti među 220 tenisera svijeta . to kome je malo nek se sam popi.ša .
eto haharo nek si ti nešto osvojio, momak se bori i treba ga podržat
Samo da se zna ovaj tekst je preuzet s facebook stranice Bosanskohercegovački tenis :)...u svakom slučaju svaka čast damire
Podvig epskih razmjera. PS.Nadam se da ces tih 1000 dolara pametno potrosit.
Bravo Damire, samo naprijed!!! Ako Bog da u ovoj godini blizu TOP 100 ;)
http://www.youtube.com/watch?v=AtbwWn6NmvI
Dvaput Gornja Maoča open, triput Gluha Bukovica fjučers, četiri puta Bočinja open, a sad evo i Zagreb. Svaka čast, ima da napreduje do 245. mjesta na svijetu.