Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi, nole je sasvim fin momak,sramota je uvlaciti ga u te nacionalisticke price. klinac ima 21 godunu, veze sa ratom nema i zasto ga koristiti u te svrhe, to je sramota. nole je samo ok tip, sasvim cool lik i nije opterecen sranjima. igra tenis na vrhunskom nivou i to je sve, zivi u monte carlu limbo ga racku.
Cemu ovakvi komentari, bolesnici jedni !!! Mec, ko je gledao, bio je pravo uzivanje. Nazalost, Nole je izgubio ali protiv koga. Najboljeg tenisera svih vremena rodjaci !!! Jos ce Novak osvojiti turnira a ako Bog da i GS-a, mada ce biti tesko jer ima tu trenutno mnogo dobrih igraca osim Fedexa; Nadal, Murray, Rodick, Del Potro itd. Sve u svemu, normalno da je lijep osjecaj kad navijas za svog igraca. Za ove sto ostavljaju komentare nacionalistickog karaktera, mogu samo da zakljucim da je to zbog zavisti i sujete.
HE HE HE dva najveca hrvatska sportasa, ustvari tri : drazen petrovic - OTAC SRBIN kukoc - majka SRPKINJA ivanisevic - mjaka SRPKINJA prosinecki -majka SRPKINJA itd itd mi smo svi izmjesani, svi muslmani su potekli od srba pa niko od pametnih srba ne svojata muslimane, ono si sto osjecas, najbolji primjer je bregovic, drzi se kosmopolitiski ali zivi u beogradu 365 dana ..
Svaka cast Roger, pokazao si ko je broj 1 u svijetu tenisa!!!
fedex napravio cirkus od djokovica gdje ce srpce zaostalo sa njim igrati
grozni komentari, najtuznije je sto je prosjek godina vjerovatno oko 12, velika tuga je snasla ovo podneblje. sve ljude koje poznajem vole i noleta i ivanisevica, kako ste vi samo otrovani. tuga!
akademik@ I još samo jedna stvar za ovog tako reći akademika.Svi mi imamo neku rodbinu u Srbiji pa tako i ja.Moj je rodjak oficir u vojsci Srbije.Mnogi od nas imaju tamo stanove, kuće.Uvjek ćemo biti povezani na vašu žalost.
akademik@ Ti nemaš ni dva razreda osnovne škole.Manastir Tavna kod Bijeljine je iz 14 vijeka i sagradio ju je kralj Dragutin srpski kralj.A hrišćanska crkva u Bosni je postojala još u kasnoantičko doba.Kralj Tvrtko je Srbin.Krunisao se kraljem Srbije i Bosne 1377. godine u manastiru Mileševi.A ban Kulin je bio oženjen sestrom rodonačelnika dinastije Nemanjiča Stefana Nemanje.Jedna mala lekcija iz istorije.
JESTE, JESTE, RAŠO- BOSANAC MOJ LIJEPI ;-) IZDAO JE TVOJ PRADJEDA BOSNIAN SVOJU BOSNIANSKU NACIJU I \"POSRBIO\" SE IAKO NEMA NIKOGA OD FAMILIJE U SRBIJI, GLUPI BOSANAC I DALJE MISLI DA JE \"SRBIN\" I PRAVOSLAVAC. CRKVE PRAVOSLAVNE U 19. VIJEKU POĐOŠE DA SE GRADE PO BOSNI I HERCEGOVINI. TO MOŽEŠ SLOBODNO PROVJERITI PO SRBIJANSKIM POVJESNIM IZVORIMA, PA ĆEŠ VIDJETI DA JE \"POSRBLJAVANJE\" POČELO UPRAVO ZAHVALJUJUĆI PROKLETIM OSMANLIJAMA (TURCIMA), KOJI KRAJEM 18. VIJEKA OSTAVIŠE BOSNU NA NEMILOST DUŠMANA SVIH VRSTA. BOLJE TI JE VRATI SE SVOJOJ BOSNIANSKOJ NACIJI I SVOJIM PRECIMA, KULIN BANU I KRALJU TVRTKU, JER ZA SRBIJU ĆEŠ VAZDA BITI SMDEC I GLUPAN.... NEMANJA SUPIĆ I NJEGOV BRAT LAZAR VRATILI SU SE KORJENIMA SVOJE BOSANSKE NACIJE.
Vrijeme je za Djokovica da se sa nekim drugim sportom bavi !
akademik@ Ti si budala i to ona nevidjena.Mi Srbi izdali pradedovsku vjeru?Ja znam da ti imaš kompleks zbog toga što su ti djedovi bili Srbi, ali šta ćeš tako je.
@srba srba ti nemas pojma. vec koliko godina rodzer vlada tenisom. ovo mu je sesto uzastopno finale a on sad ima 28 godina tj prvo finale je imao sa 22 godine i bio je no 1 koliko i djokovic ima. a dok rodzer ode u penziju za nekih 5 godina i nole ce imati 27-28 godina, a i pojavice se neki novi klinci tako cisto sumnjam da moze biti apsolutni vladar
Pa jeste, Novak pjeva \"Bože pravde\" zato što ju je skladao Hrvat (glazba), a tekst je napisao Slovenac. ;) Novak nosi poklone u Kosovsku Mitrovicu, a u nju putuje sa putovnicom Republike Hrvatske ;)
@Sesvete DA VIDIS SAMO KAKO \"HRVAT\" PJEVA BOZE PRAVDE ! :))) I KAKO OBILAZI I DONOSI RADOST DJECI U KOSOVSKOJ MITROVICI ! MOZETE SAMO DA GA POGLABATE OD MUKE I ZAVISTI STO NIJE VAS ! :)))
Jeste Srbo, dobro je pa priznaješ da je Novak (gle, HRVATSKO ime) SVIJETLOSNIM godinama ispod MAESTRA Federera, pa jadničak Novak - Hrvat mora sačekati dok MAESTRO čika Federer ne ode u mirovinu ;) :) AAAAAAA HA HA HA HA HA HA HA HA!!! :D :) :D I usput Srbo, i mi iz ZG pratimo Novaka... posebice zato što je- HRVAT ;) @AKADEMIK, lijep pozdrav!