Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta mislis mu.s.lima.ni i s.e.x.... PITAJ MAMUUUU KAKO JOJ JE BILOOO !!!
JA SAM NAJBOLJI SIPTARSKI TENISER SVIH VREMENA.. NA OLIMISKIM IGRAMA U BRAZILU 2016 CU PREDSTAVLJATI SVOJU MATICU ZEMLJU I MEDJUNARODNO PRIZNATU REPUBLIKU KOSOVO..
Zemljo tisućljetna Na vjernost ti se kunem Od mora do Save Od Drine do Une Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina Bog nek\' te sačuva Za pokoljenja nova Zemljo mojih snova Mojih pradjedova Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina
Sa ovim kamenom u glavi nece on daleko dogurat , jedino u AG ako se otme sa lanca.,
bil se ti naselila na kakvu chundaru a?
Da ga cekaju u HR, davno bi stari ampak otisao, ali niko ga nece bolesnog...sta ce tamo, na socijali da zivi??? Ovako je teret nama na zalost...
daj adresu kameni.... jedva te cekaju u HR . u glavi ti je veliki kamen
AL SU OVI BOSNJAKURCI PUNI KOMPLEKSA
I kakva djeca, zna se da mjesani brakovi seljak - krava nedaje plod! I da ih imam, zbrisace u Zagreb ili Split kao svi do sada, osim ako ih ne zakljucam u podrumu kao Jozef Austrijanac...pa da, to moze.
Ne lazi pedo.filce, zna se dobro da sam iz Kiseljaka, to sam vise puta na poskoku naglasio!!!
Je.b.la ti kraljevstva sve po sp.isku maj.mu.ne re.tar.dir.ani, idi izađi iz je.be.ne kuće, ski.ni se s je.ben.og modema i je.benih kraljevstava, svaki je.be.ni dan na svakoj je.ben.oj vijesti ti ostavljaš je.be.ni komentar sa je.be.nim kraljevstvima, watch my lips boli nas ku.r.ac za tvoja je.b.e.na kraljevstva, skini nam se s je.be.nog ku.rca više, je.b.e nam se za pljačkanje, trgovanje, je.b.e nam se i za plemiće i za 1460. godinu, nabijem i tebe i tvoja je.bena kraljevstva na je.be.ni ku.ra.c jesil me razumio idiote je.beni, RAZGULI STOKO, SMARAŠ!!!
Ako ce se neki narod iseljavati onda cete to biti vi i to pravac za Anadoliju . Sretan vam put . I mnogo srece - ona ce vam biti potrebna . Lijep pozdrav .
ah ovih bosanskih katolika i praoslavaca ko fol oni nesto ko hoce da budu smijesni ???\' da ste normalni i vi bi navijali za Bosnu i Hercegovinu. jedini nacin da navijate za sujede jeste da fino iselite se u te drzave.
zamijenili ste u dublu poene AKO SE NE VARAM
Turska je nasa mati . To se podrazumjeva moja Fatma . Ova takozvana Bosna i Hercegovina nam nikad mati nije bila niti ce .
Kako su ove is genocidne tvorenive sumske dosadni. Nema niti jedan dobar teniser is sumske, prema tome tisu misu smrbende. Nole je Srbin iz Srbije a vi to nikada necete biti. Vasem kretenizmu i zavisti nema nikada kraja. Naprijed Bosno.