Jugić-Salkić do 55. titule
0
Bh. teniseri osvojili šest titula u ovoj sezoni
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Zvake: podrazumijeva se da su iz Federacije.Ja ne znam da li uopste postoji teniser iz RSa (pa makar igrao za Srbiju) da je ikada osvojio neki turnir u inostranstvu, pa makar bio ITF ili Challenger...
Mogli ste napisati teniseri F BiH. Onima iz dvodijelnog je najveća pobjeda kad u Hagu dobiju 15 umjesto 20 godina.
Bravo nasi, samo naprijed, A pred Damirom je nadam se sjajna buducnost.
Ajde ljudi ne zajebavajte, istina je da se u BiH tenisu desavaju dobre stvari i da se situacija u zadnjih par mjeseci drasticno popravila. Doduse ne govorimo o WTA i ATP nivou ali tko iole zna malo o tenisu konta da bi se stvorio igrac svjetskog ranga je potrebno godina i godina truda i rada uz brdo love i sponzora kojih BiH nema, tako da je i relativno skroman rezultat zapravo sjajna stvar. PS. a Mervana je btw legenda BH tenisa.
pa jel vas stid to objavit???gdje su ti tenisaci,kad su ostvarili nesto,mene je stid svaku vece na vijestima u sportu izvijestava o uspijesima sportasa iz Hrvatske i srbije,nasih ni za lijeka,de ivica kostelica,janica,plasirali se hrvati na eu2012,rukometasi,vaterpolisti,srbi takodje??????
osebujno je znacajna ona na Maoca open.
...to su naši svetski prvaci !...