Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda je i vise bilo moguce.Pratio sam na Livescoreu mec,Mirza je imao break na 4:2 i 5:3,servirao za set,vratio se nakon 0:40,imao set loptu ali je nije iskoristio.
Bravo Mirza !
Ovo je veliki uspjeh Mirze Bašića i bh. tenisa. Nakon ovakvih rezultata niko više neće moći unaprijed upisati pobjedu protiv Bašića. Posebno je važno da je izabrao ovu američku turneju, umjest nesretne i totalno pogrešne kombinacije igranja futuresa od 10.000 i preskupih challengera na kojima naši zasad nemaju šansi. Dakle, Bašiću svaka čast. ISPRAVKA fenine vijesti (njihovi novinari nisu u stanju pogoditi okean ni ako su metar od njega). Dakle, Mirza je zaradio 32 boda u Knowvilleu, jer toliko iznosi zbir poena za kvalifikacije (3) i za učinak u glavnom turniru (29).
Dobar je to uspjeh, bravo. Ljudi, vidite sta nam radi Amerika, a da li znate d aje u nih potpuno normalno da djeci u osnovnim skolama daju hranu, slatkise koje moraju prodati, ili dati pare iz svog djepa za skolu. Ko nevjeruje neka provjeri i neka se zapita kakva su tu prava djece. Da ne govorim o drugim ljudskim pravima kad ni djeca nemaju slobodan zivot.