Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat ne'am ništa protiv Đokovića, čak ga i simpatišem k'o tenisera ALI kakve veze dragi Klix-u ima Novak sa BiH pa da ga toliko pratite i forsirate???
Nema veze sa BiH ali je decko najbolji(ili ako ti je lakse jedan od najboljih) igraca veoma popularnog sporta koji se zove tenis,i o tome pise citav svjet pa sto nebi i klix!
Ma ne pišu toliko ni o Teletoviću ni o Džeki, a ovo je ipak Bosanska stranica tako da.... Ne znam kolk'o da je najbolji zašto ne pišu svaki dan o Mesiju, Tajger Vudsu ili LeBronu pa i oni su najbolji, ni oni nemaju veze sa BiH pa ništa....
GOVNO CHETNICHKO
Ideeemo Nole!
Samo meti Novak...