Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momci... Vidim niko Vam ne cestita... Nek je njima Dzeke boli njih ku*ac za Tenis. Samo tako pa da imamo jednom 2-3 tenisera u prvih 100 !
Da bi momci mogli osvajati bodove, moraju ici na turnire, a da idu na turnire moraju imati jake sponzore. Ovi momci bi sigurno imali puno vise uspjeha kada bi mogli otici na vise turnira, finansije su u pitanju, njihov kvalitet nije upitan.
a koje su mjesto setkic i gorcic na atp listi. Ima li ih na mapi. Napredujemo, ali sporo..
Hala na korekciji, Andrea Petkovic je na desetom mjestu svjetske liste za zene.
Tebra zaboravio si onu Tuzlanku što su je čete promašile pa sad igra za Švabe.
Ljubomorne duše neka ga puše !
Samo onaj ko je bar nekolko godina trenirao tenis, zna koja su odricanja potrebna i kako je teško uopšte i postati takmičar, a kamo li doći na ATP listu. Samo oni koji to znaju bi trebali da komentarišu ovaj članak. Ja znam i znam ove momke lično i ponosim se njima. Vrhunski talenti, vrhunski igrači i želim im iskreno samo sve najbolje u životu.
I srbi imaju 2 u top 10 ili 3 u top 20. Ukljucujuci zensku konkurenciju 5 u top 25. Takodje imaju i top 5 svjetskog dubl igraca. Najbolji kanadski teniser je nase gore list, (srboi-crnogorski agresor) i takodje u top 30. Danijel Nestor 3j dubl igrac na svijetu je rodjen u Brogradu. Bojana Jovanovski je 65. na svijeto a Jelena Dokic 67. Nikola Ciric i Dusan Lajovic su u top 200, Ilija Boziljac 227....
Koliko ono zaradjuju, mogu li uopce zivjeti od tog igranja tenisa?
\"Gornja Maoča fjučers\" Hahahahaha, jooooooooooj, komedija!
E, ovo je trebalo prešutjeti, zar se se hvaliti za igrače od kojih baš nijedan nije ispod 200 najboljih. Sve oko 500, ružno. Sebe pravimo inferiornim u odnosu na susjede, Hrvate koji imaju masu igrača do 100, kao i one iz Srbije. Ponižavamo se bez potrebe.
Ponosan sam sto imamo 5 tenisera u top 25. Od toga jednog na krovu svijeta :DD
Nije malena stvar imati 5 tenisera među 500 najboljih u svijetu. SAD ima 300 miliona stanovnika, V. Britanija, Njemačka, Španija, Francuska, Italija, Rusija, pa to je skoro 700-800 miliona stanovnika, i to kakvi uvjeti za bavljenje sportom, tenisom u ovom slučaju. Bosna, država od 4 miliona, i jadni uvjeti za profesionalno bavljenje sportom, pa opet imamo petoricu momaka u 500 najboljih.. Ovi momci zaslužuju svake pohvale za svoj uspjeh. A ne treba zaboraviti ni Ljubičića, Čilića i Dodiga. Da su imali uvjete možda bi i oni nastupali za našu zemlju.. Naši momci imaju talenta, da imaju malo bolje uvjete, vjerujem da bi i uspjeh bio puno bolji.. Peace to all..:)
Sad će još i Gornja Maoča fjučers, pa Bočinja masters, a onda i Gluha Bukovica open, ih, ima da napreduju i do 216. mjesta!
Tenis je najuspješniji sport u BiH (govorim o olimpijskim sportovima), a ovi momci su vrhunski sportisti i u svjetskim okvirima. Njihov ranking je uistinu impresivan čak i kada se upoređuje sa njihovim vršnjacima iz najvećih teniskih sila. Dakle, momci bravo i sretno u 2012.
Ja mislio usli u top 100. Koja euforija jbt