Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prijatelju bitna je iskrena namjera a lično prisustvo nema cijenu, možda to nisi znao! Mogao je i Bono vox održat koncert u Hyde Parku pa donirat novce ali je ipak došao u Sarajevo! Ljubo i Ivanišević su pokazali samo tim jednim gestom za one koji ih ne znaju, da vole BiH, a oni koji ih znaju u to ni ne sumnjaju! Bilo bi fino vidjeti i sportaše iz Srbije a rođeni su u Bosni da učine nešto slično samo im se nešto neda. Valjda im je kolonijalna svijest ne da!
pa trebo je onda igrat u Dohi i donirati zito djeci . Cisto sumnjam da su on i Ivanisevic sakupili toliko u SA. he he he sala Dobar je Ljubicic ko\' kruh ! Ljubo majstore mi smo uz tebe!!!!!!! M E J D A N BANJA LUKA
@oko zaboravljaš da je uzeo CRO državljanstvo jer u ratu drugačije nije mogao ni igrati turnire! ... još nešto. SA IVANIŠEVIĆEM JE U SARAJEVU IGRAO PRIJATELJSKI MEČ ZA DJECU SARAJEVA I PROPUSTIO TURNIR U DOHI ZA 500,000 EURA I TO KAD JE BIO NA VRHUNCU KARIJERE! NAĐI MI IJEDNOG SPORTISTU IZ BH DA URADI SLIČNO, OSIM BARBAREZA A NEKI SU VALA MOGLI! LJUBO JE NAŠ BOSANSKI I TO JE I POKAZAO ALI NEMA RAZLOGA DA NE BUDE I HRVATSKI i opet nema je drag! BITNE SU NAMJER I ŠTA KO ČINI!
navijam samo za one koji igraju za bosnu. ljubo jeste bosanac, pogotovo ce to biti u zagrebu ako nesto zabrlja, ali igra za hrvatsku. naravno u mecu sa srbinom i za eskima bi navijao
Bravo Ljubo, Bosna navija za tebe!!!