Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogi vicu ajmo Nole a ja vicem ajmo Trole.
Nisam gledao ovaj mec, bas me zanima kako ga je Viktor uspio dobiti. Šta je radio. Gledao sam sinoc meč Iznera i Felicijano Lopeza. Izner ga je bukvalno ubijo servom. Svaki servis -as. Nema šanse da mu Lopez poena uzme. Kontam ako danas bude serviro isto - dobija i Troickog.
kenny ne seri ba nije ti ovo pravopis..!! Trebao sam napisati ubijao servisom, ali sam izostavio apostrof hebo te on u sup**k. Koji se q ti javljas na moj komentar. Idi ba na nedje drugo. Svaki put mi neki debil komentarise
Dobar tenis ;)