Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj Nadal smanjio prednost. Nije Nadal smanjio nego je Nole povecao. Naucite kako se dodjeljuju bodovi u tenisu.
rafa je zadrzao isti broj bodova dok je nole povecao jer je napredovao u odnosu na proslogodisnje polufinale
fgff
Dokovic je povecao prednost za 480 bodova.
magarci neuki, kako je Nadal mogao smanjiti Novakovu prednot kad je na French Openu Djokovic napredovao u odnosu na proslu godinu. Apsurdno ali, nakon podjede Nadala Djokoviceva prednost se povecala.
Djokovic je dobio 480 poena jer je dosao do finala, Nadal ni jedan jer je branio titulu. E sad ko je piso clanak i odakle mu ideja da je Nadal smanjio prednost ne znam. Malo se raspitajte kako se sta boduje
sramite se,nije vas stid da ovo objavite...
Ne kontam ovaj sport nikako; naš Damir osvaja turnire, a ovaj Srbin vazda prvi na tabeli ?
Ocigledno se autor ovog TEXTA ne razumije najbolje u bodovanju na atp touru , djole je povecao prednost u odnosnu na prije za 460 bodova....jer je branio samo bodove polufinala a on je usao u finale ,,, dok nadal nista nije dobio jer je odbranio titulu...
da ovo nije boris bilic pisao?
Ne nasjedajte na ove sitne provokacije ovih kvazi \'novinara\'....znaju oni dobro kako se boduje u ATP-ju, ali su namjerno napisali da bi izprovocirali navijace Novaka Djokovica. Pistite is neka se kroz ovakve jadne provokacije bar malo osjecaju bolje. Ne samo da su nule kao \'novinari\' vec su i nule kao ljudi.....a kako i ne bi bili kada su ....... :):):)
Ovi nivnari sa klix-a me oduševljavaju. Napišu naslov koji nema veze sa tekstom. Naslov \"Nadal smanji Djokovićevu prednost\", a dole kaže da je srpski teniser i dalje prvi iako je izgubio. Ovo im nije prvi put. Sada lijepo obrišite vijest i komentare i ponovo :). Da se ne ponavljam, prednost je bila ispod 2000 bodova, a sada je preko zbog već u gornjim komentarima, navedenih razloga.
ako kvazi novinar ne zna kako se dodjeljuju bodovi, a pise sportske rubrike, moze makar proguglat i naci bodove prije i poslije roland garosa i uporedit, oduzet. al jok visa je to skola za njeg, jos u naslovu naglasio, odron od portala!
Džumhur je naša nada,sada zaostaje za Noletom samo 12 066 bodova,ako osvoji turnir Široki OPEN,ta ce prednost spasti na mizernih 12 065 bodova P.S. kao i uvijek dolazim u Široki bodriti naše tenisere
bio bi i Džumhur broj 1 samo da mu nabavmo nova,moderna kolica P.S. šifra mi je bila,vjerovali ili ne,MISKE (uvijek neki Srbin)