Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO STE NEZAHVALNI! MOMAK NAM JE UCINIO USLUGU STO IGRA ZA NAS! Da ga nije bilo posljednja 2-3 meca u Davis cupu mi bismo izgubli, jer je Setkic(koji je zasluzan za to sto smo mi uopce dospjeli u 2 grupu) stagnirao posljednju sezonu. Amere, hvala ti! Dao si sve od sebe! Zastava nase drzave je ipak bila na jednom od Grand Slamova, a nadamo se da ce ubuduce biti i u glavnom kosturu.
Hajd Boga ti pusti šuplju, kao da ti ne bi igrao za Ameriku kada bi puno bolje zarađivao, i kada bi te tretirali puno bolje nego u BiH. I nisu ga Amerikanci o.d.j.e.b.a.l.i, nego se lik povrijedio, godinu dana nije igrao, i onda je skontao da se ne može vratiti u formu koja je dovoljno dobra za predstavljanje Amerike, jer oni imaju par poprilično dobrih tenisera, a mi nemamo, nama je i u ovakvoj formi najbolji teniser u državi, pa ne vidim zašto ne bi igrao za nas!
on da valjda ne bi on pod nasom zastavom nastupo, nego ga ameri odj.ebali i nas se sjetio
izbio me za 50km......ccccc
Svi koji su pratili vidjeli su da je dao sve od sebe. Bilo je stotinjak naših navijača, ali Amer nije uspio, imao je i problema sa ramenom. Nema mu se šta zamjeriti