Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran je jedna od najvelecanstvenijih zemalja na svijetu a ovi SA srbi, komunjare, cigani, pederi i mjesanci bi trebali da se isele tamo gdje i pripadaju a to je SRBIJA.
bravo aldo ;)
Turnir u Iranu? hahahahahahaah
U potpunosti se slazem sa komentarom koji je dat od strane Namika. Svi oni koji poznaju Aldina malo bolje, slozit se se u sljedecem da je rijec o izuzetno talentovanom i uspjesnom mladom sportisti. A tebi mujrate bih savjetovao da se u diskusije ovakve vrste ne upustas. Jos jednom cestitke na uspjehu koji si postigao do sada!!!
Čuj, turnir u Iranu,ha,ha,ha,ha,ha.Stvarno treba biti idiot pa ovu vijest objaviti
@mujrat - Aldo je lafcina i prije svega odgojeno dijete, a da ga poznajes licno tako dobro kao sto kazes bilo bi ti to jasno. Postojimo mi teniski zaljubljenici i postovaoci bijeloga sporta koji se jednako radujemo svakom uspjehu nase djece u svijetu jer znamo koliko truda, znoja i muke ulazu u svoje nastupe zato je ruzno da neko ko ocigledno ne poznaje jacinu i rang svakog ITF turnira ( pa i ovoga u iranu ) ostavlja ovakve komentare. Bravo care i samo tako nastavi !
ovaj setkic je jedno arogantno malo kopile... znam ga dobro... turnir u Iranu je za njega najveci domet... ipak nije Mirza Basic :) pozdrav Aldinovim navijacima !!!
Jak turnir u Iranu...HAHAHAHAHA ovi su bolji od Nadrealista