Tekst iz autobiografije
0
Agassi: Kako sam pobijedio Ivaniševića
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim na to da su Hrvati,a to mi je na prvom mjestu,jer navijam za svoje,a ti vidim u svom postu cijelo vrijeme mijesas vjersku i naciuonalnu odrednicu.Imam rodni list iz Jugoslavije,gdje pise odrednica Hrvat,dapace toga se ne stidim vec sam ponosan.Kakve veze ima Bozic i biti Hrvat,to je nazalost bit vase politike,da sevi dudu Bosanci ali razlicite vjeroispovijesti,to ne prolazi niti je ikad prolazilo.Vaznija mi je nacionalna odrednica,nego vjerska.Naravno da vas prozima zavist,i tebe i cijeli portala.Vidim nema nigdje vijesti da danas dva Hrvata igraju finala.p.s.zao mi je patnje svih ljudi,pa i vas Sarajlija,ne daj Boze da se takve stvari ponove..
@livno. Nemam pojma gdje ti vidis jal, osim u svojim komentarima. \"Bio je Hrvat kad je rodjen,a tad je bila Jugoslavija...dakle ne lupaj,BiH i ustavom nema odredjenje.. \" I ja sam rodjen za vrijeme bivse Juge u Sarajevu a Ljubicic u BL.....a po tebi ja i on smo drugaciji jer se u njegovoj kuci slavi bozic. Ljubicic je dijete iz mijesanog braka u braku sa osobom druge vjere tako da to jos vise nema smisla. Plus ....kakav je Ljubicic nebi me cudilo da se u njegovoj kuci slavi i Bozic i Bajram...a to mora da ga cini extra u tvojim ocima. \"Marin Cilic je Hrvat i to je jedino bitno\" .... jal/kompleks...ma daaaaaaj. :))) Druga stvar....Monika Seles i Nole dolaze iz zemlje koja je podrzavala i ucestvovala u rusenju mog grada i ja ih dam kao primjer jedinih kompletnih igraca sa prostora Balkana...koji jal u P.M. By the way Monika rodom iz Novog Sada iz Madjarske familije a Nole kazu iz mijesanog....gdje oni spadaju po tvojim principima?????
Navijam i za Ljubicica i Cilica,nema razlike,oba su hrvatski tenisaci i radi toga imaju moje najvece simpatije,mozda ovaj zadnji ima vecu potporu,jer je mladji.Nikad necu zaboravit koju nam je radost Ljubicic donio osvajanjem Davis cupa.grbavica ti si kompleksas,jer u nedostatku sportskih uspjeha u svom narodu pocinjes ismijavati druge s velikom dozom jala.
Agasi prijatelju, ovo je najgljuplji tekst koji sam procitao u zivotu ... de ti \"poderi\" tu svoju autobiografiju .... nidje veze, samo nekakva nabrajanja ...
@livno.hr ili ti kompleksas....vjerovatno od onih koji navijaju za Cilica (svaka mu cast za rezultate) a pljuju po Ljubicicu kao pravi Hercegovac . Cilic sam zna da mora jos puno da papa da bi postigao konstantne rezultate protiv najboljih....a ti livno ti moras jos puno da papas da bi ti se mozak razvio za normalnu komunikaciju.
Marin Cilic je Hrvat i to je jedino bitno...Bio je Hrvat kad je rodjen,a tad je bila Jugoslavija...dakle ne lupaj,BiH i ustavom nema odredjenje..
Mali Cilic je iz BiH.
livno . kr glabaj ga
Vaterpolo ti je osobito jak medju pripadnicima Bosnjackog naroda...hahah...koje gluposti pricas,eto mali Cilic,ima uvijek servis ispod 50%,ali pobjedjuje...jal te unistava
...dobra dobra dobra stara vremena :)
Legenda....malo koji vrhunski igrac ne zivi kao masina...Agassi je bio jedan od njih. Osim Monike Seles i Noleta uvijek me intrigiralo kako sa Balkana dolaze igraci bez kompletne igre vec se citava strategija osniva na milion aseva. Djeca se radjaju sa jakim ramenima nema sta :)))) zato i jeste jak vaterpolo.