Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doping u sportu je normalna stvar svi se dopinguju radi boljih rezultata obaranja svjetskih rekorda sto donosi i puno vecu gledanost i puno vece prihode top 10 na 100 m atleticara su uhvaceni barem jednom na doping testu a bolt nije sta mislite on je jeo banane da bude najbrzi. U sportu su pare sve nisi vise bitan i kraj
Šta znači "podigao ukupno 402 kilograma"?
402kg mu je zbir težina podignutih na svim pokretima u sportu weightliftinga, veoma zavidna cifra
Ne znam puno o njemu ali tragicna sportska prica gdje je vjerojatno sustavno bio dopingiran od strane vlastitog saveza/kluba, okitio se uspjesima ali i velikoj sramoti kad je sve otkriveno, iskoristen i ispljunut.
Sva ova priča oko dopinga je postala jako nekorektna. Totalna je glupost praviti listu tzv. dozvoljenih svakih par godina, pa onda istu mijenjati, dopunjavati itd. Zabrani sve osim normalne hrane ili dopusti sve. Ili razdvoji natjecanja, jedno za ove i one
Vidi se da ne znaš ništa o hemiji.
Pa moraju nadopunjavati liste kad kemicari stalno izmisljaju nove derivate testosterona koji poboljsavaju izvedbu, a ne mogu se detektirati. I ovaj je po nalazu krvi i urinu 2008. jeo samo "normalnu hranu" pa se kasnije utvrdilo kao cinjenica da ipak nije.