Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Elvedina, lijepo je vidjet da neko i BiH predstavi u dobrom svjetlu🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Svaka čast, ostaviti iza sebe takmičarke iz zemalja koje imaju čitave timove trenera, servisera, sponzora, opremu i logistiku o kojoj Muzaferija samo može sanjati je veliki uspjeh.
Čestitke,svaka čast!! Nadam se da će ići sve bolje i bolje u ovom sportu za BiH.
Kad bi imala bar 50% uvjeta i podrske kao sto nema sigurno bi rasturila pokoji put
Bravo Bravo Bravo Elvedina, pred tobom je sjajna karijera. Sretno !!! 👍
Izgradit joj odmah staze da trenira,isto ko bazen Lani.Jednu planinu za Elvedinu.
Nazalost Tako Nam je kako je,da se radujemo cetrnaestom mjestu,Mi Koji poticemo IZ zemlje gdje su se odvijale zimske olimpijske ige,umjesto da poslije 40 godina imamo snjezne sportove U malom prstu Mi se U 2024oj radujemo 14mjestu.Jos smo mentalno negdje U 80 i 90 im godinama.
a kada smo to imali dobre skijaše, skakače ili bilo koga u zimskim sportovima i u to vrijeme. Ne ulaže se u djecu, nadam se da će doći bolja vremena uz ove borce kao što su Lana, Elvedina, Lejla itd.
Imamo pun klinac planina i treba da izbacujemo Tombu za Tombom a mi se dicimo 14. mjestom. Kakav smo mi luzerski mentalitet.
zavrni rukave i radi,izbacuj Tombu za Tombom nemoj samo troolat.
wow ovo je ogroman rezultat, svaka cast nema sta...
Bravo djevojko,pored toliko uslova za skijanje I naših olimpijskih planina trebalo bi I bolje al politika je u svemu pa nam je I ovo kao zlato.
Mi se 14 mjestu radujemo ko da smo Egipat pa nigdje planine sa snijegom nema! O jbm te mentalitetu gubotnicke nacije!!
ja bi sagnute glave izaso ... a ne 14 mjesto slavit...hahaha
A ti si osvojio kao neko mjesto negdje na nekom takmičenju? Jbte svjetski kup, nisi bio ni na tribinama a nešto degradiras njen uspjeh.
Svaka čast curi, da je gdje drugo odrastala ovo 14. mjesto bi bila jedna od medalja, ali to što je ovo najbolji rezultat BH skijanja govori više o BH skijanju nego o Elvedini, nažalost.
Proud on Muzaferidža :)
cime se mi ponosimo 14 mjestom zato smo Rupa od Drzave sa gubitnickim mentalitetom kad 14 mjesto slavimo kao Prvo
Maloprije je završio muški spust, gledam amerikanca koji je završio 23. raduje se ko malo dijete. Do sad osvojenih 6 bodova u spustu. Radujemo se zbog njenog uspjeha kao što se i ona raduje. Jesu li i Amerikanci gubitnička nacija ?
Svaka čast. Hrabra vožnja. Dobar rezultat.
Bravo, svaka cast. Od 0 -100 km/h za 7 sekundi :)