Skijanje
2

Najavljujemo: 11. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju

Klix.ba
U organizaciji Marketing agencije B40, u subotu 14. februara 2015. godine, na olimpijskoj planini Bjelašnica, održat će se 11. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju.

Pravo sudjelovanja imaju poslovni ljudi, amateri skijaši, i gosti organizatora. Do sada je sudjelovalo (golf, tenis, ski) preko 400 menadžera iz: SAD-a, Kanade, Japana, Njemačke, Engleske, Italije, Austrije, Holandije, Švedske, Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH...

Svi zainteresovani za učestvovanje se mogu prijaviti do ponedjeljka, 09.02.2015. godine. Prozivka je 14.02.2015. godine u 10 sati. Vozit će se dvije veleslalomske trke. Prva počinje u 11, a druga u 13 sati. U 14:30 je završna svečanost i proglašenje pobjednika.

Takmičenje se boduje u tri grupe: žene; muškarci do 50 godina; muškarci stariji od 50 godina.

Svi posjetitelji će imati priliku da testiraju najnovije modele Head skija. Dok je kompanija Laško pripremila degustaciju pića Malt ananas i jagoda. Za dobru atmosferu uz muziku brinut će se DJ Nane, saopćili su organizatori.

Projekat podržali: Klix.ba, RSG radio, Antena Sarajevo, InStore, Scsport.ba, Magazine, Hayat TV, Oslobođenje, BBI Centar, Laško Malt, Eti, Deloitte, Head, Dijamant, Hotel Central – Westwood Club and Spa, Knap studio i Konto Up.

Dodatne informacije možete pronaći na www.b40.ba, ili se javiti na telefon 033/203-846 ili na e-mail: [email protected].