Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ko je ovdje koga razljutio? Jel se drogirate vi? Jeste normalni vi? Stvarno nema smisla.. Puska pistolji pucaj sebi u glavu. Hvala, cao!
uuu jes ga razljutila, ja konto da ce je upucati u vugla odmah....koji d.e.b.i.l.a.n naslov j.a.d.n.a m.a.j.k.o
jao nepismenosti majko mila
vI STE MENE OVDJE RAZLJUTILI BANDO PORTALSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
pisac clanka se bas uzivio pola izmislio - ima bujnu mastu
Zivio razljuceni radnik na stazi!
@Ja Zahvaljujem...
Nisi ... ja sam jedan stavio
Ova dva plusa sam sam sebi stavio radi nafake i bericeta...
Ili mozda: cak noris je uveo BIH u EU. To bi stavili u dnevnopoliticke dogadjaje... P.S. autor ove zadnje posalice sam ja pa mi nemojte udarati puno minusa:)..
a jel manuela otisla poslije u basement na ladies night?
cak noris je instalirao windovs 7 1989. godine... Jos malo ce i ovo da nam pokusaju progurati u zanimjivostima iz oblasti informatike....
J.e.b.o me svak ako sam normalan sto ikad kliknem na link ovog portala... Pa jeli fakat mislite da smo tolike m a g a r c i n e????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Odavno nisam procito gluplji tekst, koji nema veze sa mozgom. Al se odavno nisam nasmijao kao na ovaj zadnji komentar :D
pobjegla je ona njemu ovdje,ali se onda radnik spustio u ciljnu ravninu na lopati.Toliko je on nju nalupao da je svu lopatu slomio,tako da mislim da joj nikada nece pasti na um da skija.
razljutila radnika ?????? fakat mjesate drogu u heroin
Pa sta je mogao lik,jedino da joj pomogne s lopatom da se ustane :D