Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno, staza se nalazi na svega 800 m nadmorske visine bas kao i sarajevo
Što nisu u sred zime organizirali :D hahah
Raja na planinama je blato do koljena i bljuzga...propade sezona...ako krenete na planinu ponesite ribarske cizme
ja kontam FIS Vitez otkazo skijanje, pa Hrvati razočarani... Reko, ovo je baš pristrasno, sva sreća pa se radi o drugom FIS-u.
Apsurdno je da je jeftinije u Zagrebu svake godine praviti snijeg nego kod nas napraviti stazu. ovi naši su fakat nesposobni prodati nešto
Da je srece da se utrka odrzava na nasim planinskim kraljicama
treba puno uložiti u popratnu infrastrukturu, a mi nemamo sredstva za to.. uostalom, kad bi ih i bilo, već bi se našli oni koji bi to sabotirali; jer sve ono što jača državu bih smeta njenim protivnicima.. a nažalost ti protivnici imaju moć stopirati sve pozitivno u ovoj zemlji samo kako bi je još više oslabili.. i tako unedogled..
Jebiga Sljemenom upravlja grad Zagreb o Bjelašnicom i Igmanom i kunto i panto.Opština Trnovo,Kanton Sarajevo i grad Sarajevo.Dok se oni dogovore, dok se rastale nema ništa od toga.