Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je bitno samo kako ono piški. Ako sjedi i piški curica je pa kad bi imala i palamar od 23 cm. Sve ostalo su nijanse ;) ;) ;) Kao što reće prethodnik, trči Castere , boli te cunana. Bosna je uz tebe
kako ste samo glupi..sto ste stavili ovakav naslov, kad se jos ne zna sta je odluceno... ovi artikli na sa-x imaju bruku propusta...nije stvar u kvantitetu moroni !!!!!
Caster boli te K.URAC samo ti trci!
gledala sam na nacional geographicu (cini mi se) bas o ovom slucaju. fazon nije u tome kako ko piski nego o biohemijskoj strukturi ove djevojcice. radili su joj genetske i hormonalne testove i na osnovu njih odlucivali da li se moze natjecati kao muskarac ili kao zena.
jebaji ga ako je to teško skontati ne znam onda pa jarane jel stojeći piški il sjedi nema treće
Ovo je kitonja 100 %