Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Europljani...
Promicatelji
Da nije malo zastava bila sporna?
Kakva vrhunska zatucanost u komentarima. Pa jbt mi smo se našli prozivati Hr zbog naguravanja trojice debila a ljudi na najvišoj razini organiziraju WRC, Svjetski kup u skijanju, Svjetski kup u gimnastici, biciklističku utrku CRO race, Fiumanku i druge regate, atletski miting... da ne navodim povremena eu i wc takmičenja za razliku od nas gdje ništa ni slučajno da zaluta. Usput ova trojica su danas već osuđena, svaki po 800 eura i zabranu pristupa WRC iduće godine.
vjeruje se da su stranci vjerovatno ovo kazu da sebe izvuku
Pretpostavlja se da su strani obozavatelji,ali ne,opali mrznju po svemu sto je hrvatsko,strasno.
Jesul vikali za dom spremni.. ako nisu to su sigurno bosnjaci (kazu stranci)
WRC nikad više neće bit održavan u hr.
Nije žvaka za seljaka niti reli za Hrvata
Sta je ba, odmah navala komentara o primitivnoj Hrvatskoj, a u clanku fino pise da su vrlo vjerovatno strani navijaci. Sto i mi mozemo sipati ljubomoru, k'o niko. Kod nas nema potrebe za WRC-om kada se svako malo neko izvrne na krov preko tramvajske pruge.
nije to za vas jos ste vi balkan
trebali ste ih ostavit... žao mi vozača
četverotočkovno vozilo slučajno bum naišlo, ne.
Jel to bosanski jezik
NAŠI SUSJEDI! ČUVARI EVROPSKIH VRIJEDNOSTI!
Balkan.
Kod vas u BIH bi bilo još i gore, ali jbg vi to samo na televiziji možete gledati šta ćeš kad ovi iz WRC neće doći u BIH da održe utrku kad se ne zna tko pije, a tko plaća kome da se obrate Dodiku,Komsicu, Covicu.
e što ih ne potkači Sebastijen Leb, volio bih neg' se hljaba najest...... :(
Srbija je više zaslužila da bude u Europi nego Kroešn...... :(
Srbija je za Rusiju ona je euroazija tamo im je mjesto uvijek i bilo daleko su oni od Hrvatske po svim parametrima, doduše sad su u zlatnom dobu diktature.
udri ga Mehmede! Al fakat.....nije Kroešn za ovakva takmičanja, sve je to primitivus balkanikus.....al fakat...... :(