Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim se bave likovi sa niskim IQ, na bakanskim prostorima obicno sa zavrsenom osnovnom skolom, uglavnom se druze ( ili su i pripadnici) sa kriminalcima. Top u zivotu im je da postanu izbacivaci u nekoj folkoteci.
Mahalske tucnjave, pogledajte kakve turnire organizuju u Srbiju, a imamo kvalitetnije borce od njihovih, a o Hrvatskoj da ne pricam, oni su stotinu godina ispred nas u ovome bas kao i u svemu, a ni oni nemaju puno bolje borce od nasih, pa nije ni cudo sto na Olimpijadu posaljemo sest sportista kad mi ni kvalitet neznamo ispoljit, a kamoli sta drugo
pa niko tebe ne tjera da gledas,ti gledaj skvos ako ti se gleda al nemoj pljuvati po necemu o cemu nemas pojma
hase druze ne lupaj.....Po tvom budale su:Ernesto Host,Mirko Filipovic,Remy Bonjasky,Ray Sefo i ostala Elita da ih ne nabrajam vise.....Spomenut cu ti samo Japan i nagrade od 500 hiljada dolara...E sad je dr sto mi nemamo ili ne zelimo promovisati ovaj sport,kao i borce,to je nesto sasvim dr.... ;)
Ovim sportom !? se bave budale - jer samo budala moze uzivati da ga neko lupa i da on po nekome lupa. A sta tek reci za one koji to vole gledati i jos su za to spremni platiti.
koliko ce ulaz biti? nadam se da nece ko prosli put 40KM kad sam dosao pred dom mladih i vratio se kuci gledati !!! Kukate kako slabo raja prati ovaj sport a stavite visoke cijene karti ?! Stavite normalne cijene i vise cete zaraditi ;)