Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema komsija...
ima susjeda
Pa tu su Hrvati, nisu nam Srbi jedine komšije..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
....iz svake grupe prolazi po četiri ekipe u drugi krug........tako da bi drugi krug trebali uvatit..........a dalje fućkanje............
Mi smo opet na Svjetskom a nasem prvenstvu DOKLE ?
PA GDJE JE SMRDIJA
Udarna vijest na portalu radio televizije Srbije: Фифа ипак признала: Судија избацио БиХ Zasto Klix ne objavljuje ovu vjest???!!!
Vojislav Šešelj... najveći zagovornik ukidanja PDV-a ... "MVZIM PEDEVE" Srbija se nalazi u gvupi sa Kosovo vepubljik.
najgora: danska,bih,rusija,češka,tunis,njemačka najbolja: španija,bih,katar,argentina,bahrein,emirati
jbt tunis 5. njemacka 6. zar su te repke tolko pale... ja ih ne bih volio u grupi puno srece zmajevi
Imamo jako dobre šanse za prolazak u drugi krug. Sve selekcje iz 3 4 5 i 6 bubnja su bar duplo slabiji od Poljske. Tako da nadati je se što boljem plasmanu. Naprijed Zmajevi !
Srbija je direktno u finalu !!........finalu za opstanak u A-diviziji .