Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Bog da dobijete Srbiju i da svi zajedno navijamo za susjede preko Drine!
Ma daj nam Srbiju da se igramo :D
koga god da dobijemo gubimo sigurno
Dajte Srbiju da se igramo....Da opet napunimo skenderiju!! https://www.youtube.com/watch?v=GFgeygc125Q
''Da se igramo?'' Reci mi na kojem je to prvenstvu reprezentacija BiH bila,nastupila... ikad??? A koliko medalja i olimpijskih igara je vidjela Srbija?
Uz podršku sa tribina sve se može...prije 3 godine smo uzeli srbiju u skenderiji....I da BOSNA nikad ne nastupi na prvenstvu ja ću je podržavat a za srbiju me zaboli ona stvar :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
to je partija bila, još se priča o njoj, kibicere u transu hladan oblio znoj
Kakve su to dezinformacije! Makedonija je jos u igri na EP u Danskoj. Znamo da su male šanse da se plasira u polufinale,o finalima da ne govorimo. Ali,kakav god ishod imala,rano je uopce pricati s kim bi igrali u barazu!
Imamo velike šanse da sad odemo na jedno prvenstvo. A samo jedan plasman bi značio mnogo, jako mnogo, jer bi u narednim kvalifkacijama mi bili nositelji.
BOSNA + SRBIJA =
Svaka cast na komentu! :))