Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno,zasto placam drzavnu tv.,Nikad nista ne prenose
Portugal bez Ronalda a BIH bez Pjanica veceras
UZAS. klasicne budale.
Nas sport u propastu dok druge zemlje se brzo razvijaju!?
S kim će baraž ako neće s Portugalom?
‘Raspala se igra BiH’ je naslov koji citamo za svaki sport u BiH - jednostavno mentalitet gubitnika u svemu u pm
E jesi mi ogadili ovaj rukomet,pa ni jedne uigrane akcije,pa šta je ovo jbt
amateri mamu im jbm .. bolke bi djeca igrala
Stvarno mi nije jasno sta vjezbaju na pripremama pa nijednu akciju nisu u stanju da urade. Jos da nije Buric na golu , katastrofa su. Sta bi bilo da igraju protiv ozbiljnije reprezentacije
Amaterska igra i amaterske greske. Da nema Burica bilo bi -15. Prenos kafanski ono kad dvojica sjede uz pivu, navijaju i pricaju nesto .
Preglupe golove primamo, a inače možemo se sa njima boriti uz malo sreće i dobiti.
Mogle su nam sudije jos kojeg igraca iskljucit
idemo Bosnoooooo 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Koji odron od prenosa. Morao sam smanjiti na minimum. Ovaj je nekad solidno prenosio nogomet. igra isti odron kao uvijek. Nemamo nikakvih uigranih akcija u napadu. ne znamo i nikad nismo znali odigrati sa igracem vise. Selektor unosi nervozu.
Smanji, zivota ti i komentarisanje na klixu
Dobar ovaj Petrović, gdje bio prije?
Sve ispod 10 razlike je dobro
je li moguce da uopste ne igramo odbranu... sta im je koji k... ako necete igrati pustite momke koji bi ginuli za BIH... ZALOSNO