Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IVANO BALIĆ!!!!!!!!!!!!!!!
Lave popusi Ceci prezime
\"reprezentativka BiH\". na kojim ste vi drogama? uf da, pa ovo je SA-x, portal za nepismene gastarbajtere. izvinjavam se, nista onda.
Dobra matorka, rado bih je tucao
CESTITKA ZA KITICKU...ZASLUZILA JE OVU TITULU...BILA SU O ZLATNA VREMENA.. PRD4EVER
Bravi Ceco, zasluženo! Svaka čast
Kakva Ceca, Sanela Djenkins je jahala 10x vise pitona nego Ceca, a i naplatila je promet kako kroz chokaru tako i shotaru. Sad moze da placa kaucije za politicare.
najbolja rukometasica i najbolja piichokara na Balkanu u ta vremena. i sad je bolja od pola tinejdjerki
ooo brao brao
Hahaha, dragi citatelji ovoga sarajeva-x, kroz ovu svetlanu je prosao jedan voz kur.ceva.U sred Meratora u Tuzli se fata ljubaka sa momkom koji ide na fax. Kakva sramota i bruka od zene a kcer joj ima 16 godina.BRUKA!
Svetlana je poslanik Socijalisticke Partije Srbije u skupstini Srbije...
Kad ju je Baka ziguo garant je ovako : i think its dobra , the pussy je open!
Vidim ja da si ti ustvari Bosanski pravoslavac, nikakav \'Srbin\' kako se ti nazivas. Da si pravi Srbin pisao/govorio bi ekavski, a ne ijekavski i jos si uz to i ne.pisman, ne kaze se SRBKINJA vec SRPKINJA...
šta ti je reći budala haj što je lijen nego što je budala
Nekadašnja rukometna reprezentativka Jugoslavije....i BiH majka mu stara treba vas na Goli