Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Osim Jurinovića na terenu će biti i još jedan Jajčanin, sjajni desni bek našeg nacionalnog tima." A, ko KlixE, ko?! Ja, eto, znam da se radi o Marku Paniću, ali mnogi ne znaju! E, majka mu stara, hoćete li ikad objaviti vijest kako treba!
@Winnetou lažeš guglo si
pa kako ce znati ispod prosjecna poluprofesionalna ekipa koja nije otisla iz sarajeva daljje do trbevica i malo do neuma u to ljeti na par dana
Sve su sudije iz Jajca, osim onih koji su iz Jajnika.
@JureFrancetic Prijatelju kad smo svi iz Jajca, ti se vrati u svoje ja ću u svoje...
U fatime iznad jajca...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Taman neka nam sudi sudija iz jajca a mi smo i onako otisli u k....
Kad je Tito umro, bio je prijedlog da se grad Jajce nazove Titovo Jajce, po ugledu na Titograd, Titov Veles, Titovo Uzice. Medjutim ljudi iz Jajca se bunili. Nisu htjeli da budu iz Titovog Jajca. :-)
Rek'o Bošnjo neki. Kao da kažete, za AC Milan postigao gol Ibrahimović iz Bosne.
@d31k5 Da nisu Ibrahimovići morti bit iz Kroacije???
svaki je sudija iz Jajca . znal neko kolko ima od Jajca do Siska?
Svi smo iz JAJCA ☺️☺️
valjda ce pogurati malo
Svi smo mi iz Jajca!
Samo mi jajcani znamo iz kojeg smo, znas li ti ?
Vrlo bitna utakmica i nama i Francuzima
Ma kako će suditi Hrvati Bosni i Hercegovini? Treba da znaju da govore istim jezikom, i da je to nefer prema protivniku, to jest Francuzima. Ne sude ni Austrijanci Švabama protiv Engleza niti Rusi Bjelorusima protiv Holandije niti Englezi Škotima protiv Srbije. Prosto i jednostavno, glupani.
Ma on je clan hdz-a i sutra ce francuzi da nas razgule!!
Zar nema razigravanja poslije za ukupni poredak na prvenstvu? Ili možda griješim?
svi smo mi iz jajca.
https://youtu.be/GAtulthYqpE
https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=GAtulthYqpE&feature=emb_title. ..... nuto ovaj i kera glumi...kako ovaj lik i dalje maglu prodaje