Evropsko prvenstvo u rukometu
0
Srbija pobijedila Hrvatsku za plasman u finale
Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma zaboli me i za Srbiju i za Hrvatsku :) Volim te Bosno :)
Neka svadja pocne :)
Svi skupa da se radujete Srpskom uspehu i djed Ilija i otac Alija i sin Mustafa!
MUS/LIMANI SU SRBI KOJI SU PRIMAILI IS/LAM .. trebali bi da se raduju uspjehu sr.pskih sportitsta ???
Nemamo mi Srbi nikakve bratske veze sa vama bosancima i hrvatima, sem što smo komšiske države. To nas je \"ćopavi zagorac\" pobratimio. Tada i nikada više, bolje i za vas i za nas. Pozdrav jedinoj BRAĆI u Republici Srpskoj ! ! !
\"JA BIH HITO OSTATI ANONIMAAAN.....\" NADREALISTI. KO ZNA TAJ SKEC (KO NE ZNA IMA YOUTUBE)?
SUTRA JE DAN SRPSKOG SPORTA - UJUTRU FINALE \"AO\" TENIS I NARAVNO LEGENDA =N O V A K Đ O K O V I Ć=, PA FINALE U VATERPOLU SRBIJA - CRNA GORA I NARAVNO UVEČE RUKOMET SRBIJA - DANSKA. BOLANCI I RVATI PROMENITE TV KANALE NEMOJTE DA UMRETE OD MUKE SLUŠAJUĆI SRPSKU HIMNU \"BOŽE PRAVDE\" I GLEDAJUĆI NAŠE MOMKE KAKO POBEĐUJU! Ž I V E L A S R B I J A ! ! !
vi se morate prestat\' furat\'. hrvati i siptari nisu braca. vec, na zalost, vi hrvat i mi. i to ne samo po majci, vec sudeci po genetskim istrazivanjima i po muskoj liniji. srbi imaju i zajednicik dio sa bugarima, to je razlika. siptari su nesto zasebno
Sjajna zvijezdo iznad Metkovića, SRBI GUZE ANTU PAVELIĆA Veliki pozdrav za pesnika =U= od ČIČA DRAŽE i srpskog koljačkog orkestra.
Kad je Drinu pregazio, U DUPE je ranjen bio, On ne viče ajme meni, Već on kliče za K.U.R.A.C SRPSKI SPREMNI!
UBI HRVATA DA ŠIPTAR NEMA BRATA! ! ! UBI HRVATA DA ŠIPTAR NEMA BRATA! ! ! UBI HRVATA DA ŠIPTAR NEMA BRATA! ! ! UBI HRVATA DA ŠIPTAR NEMA BRATA! ! ! UBI HRVATA DA ŠIPTAR NEMA BRATA! ! ! UBI HRVATA DA ŠIPTAR NEMA BRATA! ! !
E jado moja bolanska, vaše reprezentacije nema ni na kvalifikacijama pa se ovde hvalite kako navijate protiv Srbije. Možda vam jednom...možda...pružimo priliku da igrate sa budućim šampionom S R B I J O M ! ! !. Možete da birate rukomet, vaterpolo ili tenis možda?!!. Neverovatno koliko smo mi Srbi u svemu bolji od svih vas zajedno. Pa navijajte i dalje za gubitnike! Pozdrav iz Bg i ŽIVELA SRBIJA!!!
srbin hrvatu: \"mi smo jedan narod\" hrvat:\"i mi smo takodjer jedan narod \"
pitam se samo kako bi stvari stajale da je nesto drugo a ne samo rukomet u pitanju
Jasenovac i Gradiška Stara, To je kuća Maksovih mesara. Kroz Imotski kamioni žure, Voze \'\'Crnce\'\' Francetiće Jure. U Čapljini klaonica bila, Puno srba Neretva nosila. Oj Neretvo teci niza stranu, Nosi srbe plavome Jadranu. Ko je moga zamisliti lani, Da će Božić slavit partizani. Ko je reka, je8a li ga čača, Da se CRNA LEGIJA nevraća. . Sjajna zvijezdo iznad Metkovića, POZDRAVI NAM ANTU PAVELIĆA...
kako je igrala bih(bosnjakistan) u rukometu??:-)
U B I J Z A K O L J I D A S R B I N N E P O S T O J I