Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da sam igrač Bosne BH Telecom zaista bih se zapitao razumijem li se u osnove rukometa .. Ovo je zaista velika sramota , iz utakmice u utakmicu .. Kakvi su ovo talenti , nevjerojatno .. Sramite se ..
Vise je Messi dao golova veceras nego Bosna
bosna je izgubila danas protiv metalurga 12 razlike. cim su se odmorili, bolje su odigrali. zasto sada ne pisete? momci su isli autobusom cijlu noc i igrali utakmicu, tako da bi trebali se prvo malo raspitati a onda pisati nebuloze!!!
ovo treba ugasiti klub pod hitno a ne se ovako brukati fujjjjjjjjj
Iskreno i kada je Bosna igrala ligu prvaka nisam ih volio, jer nijedno dijete iz Sarajeva nije moglo igrati. Dovodili su se neki polovni igraci iz Hrvatske, Rumunije, pa Zikica Milosavljevic je dosao sa haman 40 godina sa povredom noge da pojaca Bosnu pred ligu prvaka i odigrao je 2 utakmice, klasicno pranje novca. Tako da je ova situacija bila ocekivana i smatram da nisu ovi momci puno krivi. A sada ce ruke od Bosne dici i Purivatra i Hadzic Damir i sl.
Ma to su nesretnici... Neka otjeraju Miru Purivatru iz gluba ona je za sve kriv... on samo uzima pare ne daje nista... neka se vrate stari ljudi...na celu sa Nerminom, Ruletom, Hadjijom...
Ne serite raja, momci putuju autobusom.. prešli su desetine hiljada kilometara u nekoliko dana... Pozz
ja bruke i sramote da se raja skupila nebi sigurno se ovako obrukali,nebrukajte nas vise
Žalosno, a donedavno sam se ponosio sto imamo klub koji igra ligu prvaka, koji se može suprostaviti gotovo svim jakim evropskim ekipama... Stvarno sam tužan zbog trenutne situacije u klubu...
A nisu im valjali Kovač, Kratović, Melić, Tomić, Lagumdžija, Geko, Želković, Kolaković...itd...kakva bi to sad ekipia bila, tuga! Veliki pozdrav za \"velike rukometne i sportske stručnjake, vizionare\" koji su unazad nekoliko godina vodili klub i doveli nas u situaciju da se radujemo svakom porazu koji je manji od 15 razlike! Dabogda im za lijeka zatrebala svaka marka koju su oprali!!!
Hajd ako ništa sad će ih i Čelik u kupu nakantati, sa pozitivne strane barem će izgubiti od domaćeg tima :)
Jel igro Đemiđić? Garant nije...
Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Krenite sada!http://alenmema.stiforphr.com
uskoro kvota na hendikep Bosne 1,10 !
Jel se desilo nekad u istoriji rukometa kakvog ga poznajemo da ekipa postigne 11 golova? Hahahah
sta bi sa bosnom od prije dvije tri sezone,nista mi nije jasno,ko je kriv za bruku i propast