Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ćupic naj bolji na svije tu samo tako nastavi
razvalite ih, najbolji ste
dragi bosnjaci hvala vam na podrsci!
nema veze sto su ako ne i 60% hrvatskih sportasa hercegovci, hrvat = hrvat!!! a tatici mamicu...
Naprijed Francuska! Svim srcem sam uz vas! Usutkajte sve Bosance, Hercegovce, Hrvate, Srbe i ostala plemena...!!!!
ma hrvatu bih cak dopustio mi ga stavi, eto toliko zelim biti hrvat! ajmeee, pa svi hercegovci razmisljaju poput mene! jednostavno zelimo se crotizirati i da konacno mozemo biti ponosni na sebe i reci da smo neko i nesto!
ja uvijek navijam za rep.bivse Juge. hrvatska samo naprijed najaci ste tita mi
Svi smo mi Hrvati, babo mi je musliman, ali se smatra Hrvatom i ne vidim u čemu je problem. Nama u familiji je oduvijek postojala svijest da smo Hrvati, vjera tu ne igra ulogu. Ne razumijem zašto sada moramo izmišljati neke nove podjele na ove i one, ako ništa drugo ja sam dobio putovnicu :)
Svaka cast Hrvastkoj, zasluzuju titulu prvaka svijeta, i mi da imamo Ivana i podmladak koji ga skoro pa moze zamijeniti
@ Navijeni H. Deder burazeru ti vidi svoj... kako veliš, \"RODOSLOV\", prije nego si posto katolik, kako si bio BOSNIAN, i potomak si odmetnuti slavne loze Kotromanjića, kraljeva Bosniae!!! A uzgred, šta koji klinac miješaš VJERU i NACIJU??!! Ne kontaš jel de?? E pa čudilo bi me da kontaš ;-) PS. Hrvatska, dragi naši susjedi, svako dobro i akoBogda put do minimalno finala, želi vam Bosnian!!!
uff sto se hercegovac naljuti u sekundi hahah, dragi moj, ja jesam katolik, roditelji su mi isto tako katolici, ali za razliku od tebe ja vrlo dobro znam ko sam i sta sam! I zadovoljan sam time sto je najvaznije! a ti i dalje pokusavaj biti croat, mozda da promijenis ime u \"Hrvoje Horvat\" pa ces biti malo vise croatiziran, a? NAPRIJED HRVATSKA, NAPRIJED HRVATI!
@tatica! Papak jedan lojavi, i ti si hrvat samo onaj poturceni!! Nije tesko provjeriti, otidji u najblizi samostan i ispitaj svoj rodoslov, ako te nema tamo onda si sigurno srbin poturceni! Nema trece........
Ajmo kockasti, sprcimo jos i Francuze nekako mada nece imati direktnog uticaja za plasman u polufinale ali ce biti od velikog moralnog znacaja!
zaboli me neka stvar za tursku, ali sam navijao za njih jer je uzitak gledati ove \"i wanna be croat\" hercegovce kako prave budale od sebe! BRAVO HRVATSKA!
kako su nasi igrali?