Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Platini pa zar si i u rukomet umjesan
Bosna odavno nije imala slabiju ekipu. Ocito da je ekonomska kriza pogodila i nase velike sportske klubove, kosarkaski klub Bosna je pred gasenjem, tuzlanska Sloboda vise i ne postoji, a drzavne strukture su nijeme na probleme BH sporta.
nema napretka za ovaj klub kad u njemu igra 90% ujki i ceta kad su oni znali igrati u Sarajevu fujjjjjjj treba upravu rastjerati i dovesti nase igrace da se bore za klub,nikad u zadnjih 7 god nije bila losija ekipa
S kim ono Srbija igra u barazu?
Bio na utakmici i nisam mogao da vjerujem kako slabo igraju. Krilo za njih ne postoji. Udri po sredini pa kud puklo da puklo. Jucerasnji tim nije ni za kantonalnu ligu, a kamoli za Ligu prvaka. Sta taj trener i uprava rade nemam pojma?!!
Neka, neka, bit će jednom i sjedeći rukomet, vidjet ćete vi šta je Bosna! Haha, šalim se, a sad ozbiljno: neko mora biti kanta za nabijanje, a ko će drugi ako neće Bošnje!
Sutra protesti pred francuskom ambasadom zbog ovoga. Tema \"HELJP BAZNIJA\"
Nema zime dok je veliki \"stručnjak\" i \"hrvatina\" smajlagić na klupi-Svi porazi su zagarantovani.Još kad bi doveli drugog velikog \"hrvata\" saračevića gdje bi nam bio kraj.
slabo i p,i,c,h,k,i izgleda. sveukupna kriza. ako nista prije sam na rukomet isao ne samo da gledam tekmu nego i pichetinu, a sad pored loseg rukometa nema ni toga.
Evropski K@ndahar !!!!