Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ALEEENEEEEEEEEEE !!!
Čestitke...samo po posjećenosti u dvorani kao i komentarima na ovom site-u nebi se baš reklo da je \"ruka\" nešto popularna u \"šeheru\" !!!
cestitke najboljima!!! samo naprijed momci.
drago mi je za ovaku novost ali slijedeci put samo malo vise slika od treba sa trebina molim te!
Hajde nek su i ovi sa 24 posto prvi u nečemu, a ne samo u sjedećoj odbojci. Doduše su igrači iz Hrvatske, Srbije i Crne Gore, pa sad ne znam baš... @klinka, izvini što kasno reagiram, ali su guzovi tvoje mame tako dobri da sam se skoro zakovao!
Hajde malo novinaru raspitaj se oko sistema ispadanja iz lige... Pomoc: otvori www.sportsport.ba
Imas pozdrav od pradede iz Carigrada
Hajde nek su i ovi sa 24 posto prvi u nečemu, a ne samo u sjedećoj odbojci. Doduše su igrači iz Hrvatske, Srbije i Crne Gore, pa sad ne znam baš...
DOMINACIJA !!!