Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek si ti pokazao inteligenciju što ne osuđuješ ovog što bi Srbe na vrbe, nego mene što vrijeđam jednog takvog idiota. Znači da je po tebi Srbe na vrbe normalna stvar. Bravo, zato vam i jest tako u vašem 24-postotnom rezervatu. Uspu, nemam ništa sa Srbima i nijednog Srbina u rodu.
Ovo je ipak rokomet budimo realni
ROKOMET ili R U K O M E T
Ove posrbice iz BL Bosna cjepa kao dnevne novine
Bravo Srbadijo.
Bojkotujmo proizvode iz Srbije, Hrvatske i drugih zemalja. Kupujmo domaće, pojačajmo ekonomiju Bosne i Hercegovine. Kupujmo od domaćih firmi: Corn Flips Pilkom Memprom Bianca Biljana čajevi Tuzlanska So Dino kafu BRANCK-CAFFE Meggle Brajilović Ovako FDS Sarajevski kiseljak Vlašićke i Travničke sireve Kladanjsku Mušku vodu Odjeću Alma-Ras trgovački lanac Bingo čija tri vlasnika su iz Bosne i Hercegovine . . . STOP \"Jani, stop mljekarama Slovenije Hrvatske i Srbije, stop Konzum Mercatoru, stop Bambi proizvodima, stop Nektar sokovima i ostalim nepotrebštinama!
http://www.facebook.com/pages/Eral-Dizajn/276334585766155 Reklama
Bravo sefe,samo tako izlazete svoju sramezljivost,i tako se prikazujete narodu,kada nemate dovoljan koef. inteligencije pa mozemo se i vrijedjati \"nabijanjem majki na onu stvar\"..e pa neka se RS stidi takvih kao ti
Imam ja jednog jovanovića u gaćama i n a b i j e m ti mamu na njega, kakve on veze ima s rukometom?
srve na vrbe...zivio jovanovic
rokometasi