Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilal Šuman otac, mati, djed, nana, predsjednik saveza, čistač, donator, marketing direktor i na kraju selektor.
@fantom slobode voli čak i na svoju štetu.
Nemojte se opuštati previše, sretno u narednoj utakmici momci
pa mogli su i švicarci sa njima krenut, što su ih ostavljali :P
Svaka cast momcima..tako se bori za svoj narod..primer su i treba da se ugledaju sve ostale repke BiH na njih..
Sretno
Ljudi treniraju, bore se, pobjeđuju, ali je žalosno da dolaze na aerodrom ovako raspar obučeni, kao da nisu dio istog kolektiva
dok komsije ceka uzajamni susret na Euru mi cekamo hocemol se kvalifikovati, tako je u vecini sportova da li su oni toliko sportski superirrniji od nas ili smo mi zaista ispod nekog svjetskog prosjeka sto se tice sposobnih ljudi
P.S. Prvenstvo se cak i odigrava u Hrvatskoj
Ko je ovaj na 11 slici?? Hajd što puši gdje nesmije al sto puši baksuz!
Hm, nije odbrana bas toliko dobra ako je golman igrac utakmice, logicno. Svicarska se realno moze uzeti i preko 3 razlike na domacem terenu. Zato, u subotu im napraviti pakao da se smrznu kad istrce u Mejdanu.
Burić, gigant.
Od 13 fotki na šest Šuman .....da nije malo previše ....a i nekako mi pederast
ne seri! ko si ti da sudis kako neko izgleda? Covjek iz svog dzepa izdvaja za reprezentaciju, a ti "lafcina" seres po Klixu "malo previse"
Ja sam za odbranu 6:0 i češće mijenjanje srednjih bekova u ciklusima po 10-15 min u zavisnosti od kretanja rezultata. PS: I dalje smatram da je Memnun Idaković najbolji igrač rukometa u BiH od kada se igra rukomet.
Idžaković.
Svaka cast momci, sve isto ponoviti u Mejdanu.