Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke momcima na igri...ekipa sa puno talenta..!!!,bolji 6x od starih gevalja sto se brukaju u kvalifikacijama
Kod starih gavelja samo Toromanovic ima vise od 25 godina :D
@ynwa I? Mađarska ovo ono?
Samo da pitam klix gdje je u sportskim vijestima Tour de France. Treci najgledaniji sportski dogadjaj (nakon Svjetskog u fudbalu i Olimpijskih igara), a danas "najvaznija" etapa. A stavljaju se vijest kako je Bayern pobijedio Hansu 4-0 i sl.
Nema brate to ne poznaje Klix jos danas voznja na dan Bastilje,i onakav uspon jedan od najpoznatijih na tour-u,uze ih Chris Froom i ja mislim rijesi pitanje pobjednika.
Ma rijeseno 99%, samo ga pad moze sprijeciti :) Losi svi osim Froome-a, niko nije u formi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
super super sto smo domacini Svjetskom jun.prvenstvu, fino je cuti imena raznih drzava da gostuju kod nas :)
sudija muča luča nam se na*** mamare....***gaotac
a gdje su crnci sad ? aha ovo je sigurno druga postava :D
Juzna Koreja je najgora sto se tice fair play-a u bilo kojem sportu.
Gora je Sjeverna oni nikako nisu fer
Igrali smo dobro,al *** nas je sudija!!!
Pa i kao organizatori i domaćini turnira treba da budemo ovoliko pokradeni! Sramota!!! Dodjela organizacije ovog SP-a je samo šarena laža za sve nepravde koje su nam nanesene i koje će biti nanošene u rukometu!!!
sudija PEDER ....
Odlični mladi handball zmajevi, još da nam Velid Spaho ne prenosi, samo još umjetničko klizanje mu fali u c.v-u
E vala bas, frajer ubaksuzi svaku utakmicu repke koju prenosi.
Nek samo nije Zoran Šuko ili Boris ,,Kut Zaleđe Vratnica,, Bilić ..SPAHO je dobar .
Ajmo zmajevi
Muhamede Zulfiću druze samo naprijed :D ( skolski ) dobar si ,) !
NEPRAVEDNA UTAKMISA, NEPRAVEDNE SUDIJE, I TREBALABI BITI NASA POBJEDA BIH REPREZENTACIJE ALI SVAKAKO CESTITAMO NASIM MLADIM MOMCIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jbt jes da nisam upoznat s kvalitetom tih koreanaca al onaj komentator kako najavi tekmu mislio sam da cemo ih 15 razlike dobit ... mani se posla ako ne znas komentarisat jadan
cestitke momcima,ovo je tek zagrijavanje pred velike utakmice.Vazno je da steknu sto vise samopouzdanja jer potencijala svakako imaju za sam vrh.Jos jednom cestitke posebno mojim ljubusacima Pericu,Milasu,Milicevicu....:D
Bez obzira na rezultat sve cestitke nasim momcima, puno su bolji od seniorske repke. Ono sto jos vise raduje je to, sto nam je tim pun Bosanaca i Hercegovaca koji demonstriraju sport i jedinstvo sto se moglo vidjet u zajednickim reakcijama srece i tuge.