Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast momci. Svabe su se tresle drugo poluvrijeme. Idemo u sledece kvalifikacije sa ovakvim pristupom. Valjda ce nas i sreca jednom pogledati. P.S. Jadni smo mi navijaci i patriote. Ja prvi...
Bravo Bosno, bravo Faruče! Faruk je opet bio najbolji pojedinac cijelog susreta! Visoko je uz tebe!!
Dragi selektore,vjerovatno si vidio po ovoj utakmici koliko si pogrijesio. Dobro si se sjetio(ili ti je neko sugerisao)da malo zamjenis uloge Terzica i Prce. Nego gosp. selektor mislim da bi trebao odustati od vodenja nase selekcije,jer po mom skromnom sudu nikad nismo bili blize velikom prvenstvu nego sad.Svi smo svjedoci,cak i u prvoj utakmici,da Njemacka nije vise ono sto je nekad bila,ali izgleda da vi selektore niste dobro upoznati sa njihovim mogucnostima ili ne mogucnostima,a do u nazad godine bili ste i zivjeli ili nisam dobro upoznat u Njemackoj. A da se okrenem prvenstvu,kako ste imali najbolju ekipu u drzavi,a niste nista uradili. Bas mi je krivo sto se nismo plasirali NIGDJE,a mogli smo.Trebalo bi da ste svjesni SVOJIH gresaka,zbog kojih nismo nista uradili,a sto vise izgledali smo smijesni u prvoj utakmici.
+9,švabe idu dalje,ama daj ne diprte boga vam.
Znate sto ste bolji u sportu? Bas zato sto su bolji i svi crnci, jer ste bili sluge i uzgajani ste za fizicki rad! Mi smo oduvijek bili gospoda koja je drzala vas za sluge....volimo ispijati kafice, volimo ne raditi nista, uzivati, nama dobro! A vi se jedite od muke sto ste potomci sluga!
Ti si krmeee krmeee, avavavavav samo to znate...nemas boljeg posla LOSERU vec se sladiti tudjim porazima, a i tudjim pobjedama (prvo individualnim, jer ne igras sam, a tek poslije drzavnim, jer igraju u ime drzave) jer sam nemas ni drzavu vec si dijaspora!
Pateticni ste! Vidim jedna Ana komentira kako u BiH reprezentaciji ne igraju samo Bosnjaci vec i drugi narodi, i to je ok dok je nesto pozitivno. Cim je negativno odmah \'\'24%, poturad, blabla avavavav\'\' TIPICNO Btw, naravno da nas ima manje u sportu! Ima nas i troduplo manje! Ali zato nismo u glavi poremeceni kao vi!
Idite, i ne vracajte se!
Vi niste normalni, umjesto da ih kudite viih falite sto se nisu plasirali ,mogli su pobjedit sa 300 razlike ostaju kod kuce to je njemackoj bila nebitna trening utakmica ,zato ste i pobjedili zasto nisu pobjedili u prvoj utakmici?
opet je \"malo falilo \" hahahahaha
sta ova vlaska g..... rade po nasim portalima.......
ahahahhah... lojavci, držite se invalidskih kolica. pokenjam vam se na četvrt države.
Cestitke momcima na pobjedi, steta sto nisu mogli pobjediti sa vecom razlikom.
Lešinar Dobro je ba Mujo providan si,čuj bosna podršku u Banjaluci nikad a možda ni tad.
bice bolje kad vam samo krscani budu igrali u reprezentaciji!!!
Svaka cast momci. Svi su bili kao jedan ostavili srce na terenu, a mi izgubili glas od navijanja ali srca punog ponosa. Hvala vam bila mi je čast gledati vas i navijati za vas. Svi se trebamo ugledati na vas i boriti kao vi za našu nam jedinu Bosnu i Hercegovinu.
Нисам ни сумњао да ће га балије попушити.