Odličan rezultat "studenata"
0
RK Bosna odigrala neriješeno protiv RK Zagreb
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj karčić je mrak igrač - nevjerovatno dobar
DOJAVE, INSAJDERI... pošaljite riječi TXT SWAN na broj 091 610 702...... danas tiket 99,99% ... blog: swan4inter-bet
Ako BHT, FTV, RTRS, ne prenosi neki događaj (kao što je u konkretno ova utakmica ili utakmice HNL-a), zašto kablovski operateri u Sarajevu zatamne HTV. Nemojte mi odgovarati kao \"HTV-ne da osim zemaljskog prijema\", \"RAK\" ,... valjda RAK ima nadležnost i nad Zenicom, Kiseljeljakom ili Žepčem, oni kao imaju zemaljski prijem.
vam j.e.be.m mozete partizan prenotist, a ne mozete Bosnu!!!!!!!!
mamu vam kretensku, dodjete pred skenderiju, kupite kartu i gledate utakmicu, najbolje da vam u sobi igraju utakmicu jelde
volim te Bosno
mamu vam glupu prekinite sa predizbornim kampanjama BOSNA je pobijedila a za one kretene na index hr koji komentiraju sranja nek mi se napuse K.rca
Bitno je da ima para da se prenosi parizan u fudbalu cijelo vrijeme mamu im nabijem na k...c.
Jednom davno sam uplatio godišnju pretplatu na BHT1, i više nikad neću, ta TV kuća tada nije nudila ništa, vidim i sada je isto tako, prenosi Partizana a najslavnijeg BiH rukometnog prvaka u LŠ ne prenosi, utakmicu protiv Luksemburga ne prenosi već TV1, koji malo ko može gledati, neko reče slobodno tržište, znam da jest, ali potrošiti pare na neke usrene nacionalisičke timove, a onda nemožeš da zakupiš utakmicu svojih timova mogu samo bolesni mozgovi. Krtko i jasno ko ih .ebe, što se mene tiče mogu je i ugasiti.
jessi pametan, jedva spajaju kraj sa krajem....pa nek se onda fino i dostojanstveno ugase, ako im neide kaao sto pricaju...ovakve ionako nicemu nesluze osim propagandi za sdp i snsd p.s. bosna fantasticna, zagreb petodublo skuplji a nimalo bolji
Pa to nije njihova krivica što su ovi imaju više novca i što su bili u mogućnosti ostaviti bolju ponudu. Naše kuće ionako jedva spajaju kraj s krajem, kad bi si priuštili utakmicu rukometne Lige Prvaka morali bi praviti rupe u programu ili izvlačiti reprize iz 70-tih, pa biste se onda i na to žalili.
Vecina stanovnistava u BiH nemaju mogucnost kablovske TV i ako bi rado placali istu
Nažalost ne razumijem o čemu pričaš, jer ne uklapa se u ponudu i slobodu tržišta.
Hoćemo da gledamo prvaka države na državnoj televiziji (koju plaćamo)orangutanu eto u čemu je problem. popasi mi dlake sa čmara zatucani komunjaro kad ti nije jasno u čemu je problem.
problme je u tome sto vecina stanovnistva ne moze placati kablovsku jer placa ove glupe BHT-RTRS-FTV