Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi momci ne znaju podbaciti. Odbrana im je jaci segment igre uz fanaticnu borbenost. Spadamo u nezgodne protivnike, jer svi protiv takvih ulaze s ukalkulisanim bodovima. Mozda bih nas uporedio s Rumunijom, Nigerijom u fudbalu.... Nemamo zvucna imena, ali smo prava reprezentacija....Mislim da mozemo u drugi krug... Sretno Mare, Terza, Tori i ostali...
Naravno da nema lakih protivnika. Zato se zove Svjetsko prvenstvo, a ne Festival lakih nota! Nek' je sa srećom i osvjetlajte obraz. Samo žar u očima, yebeš plasman.