Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li iko dati nadu ovim momcima,podrsku.oni su bili na svjetskom prventstvu a ne na koridi.20 najbolja reprezentacija na svijetu.dodjite sebi ohladite glave i ocekujem nas josbolje na euru
Svaka cast na komentaru. Ne znam, ali mi djeluje da su mnogi mislili da cemo se iz Katara vratiti, u najgorem slucaju, s bronzom. Jos uvijek se sjecam komentara poslije utakmice protiv islanda:"hvala vam sto ste nas odveli na SP pa makar svaku izgubili."
Ako, Biti podrška igračima u ovom treutku znači slaviti poraze, onda ću ih slaviti svaki put kada izgube!
A u pravu je čovjek 100%. Oni od vas koji su se ikad u nečemu takmičili znaju odlično šta znači ostati bez šansi za prolaz. Sve poslije toga je bilo tegobno kako njima igrati, bar još toliko nama gledati jer na stranu sve, oni su ti koji od 4. kola imaju osjećaj da su iznevjerili naciju, a da stvar bude gora, vjerovatno je većina od ovih što ih sad pljuju razočarana tek poslije. Ne kažem ja ništa, samo tanki smo mi još u ovim sportovima redom u fudbalu, košarci i rukometu imamo po 3-4 dobra (u svjetskim okvirima) igrača - kažem dobra, ne odlična ... i to je to, treba još puno pure i rada
ma navijači su krivi niste vi,oznojite se malo,ma samo bošnjaci igraju srcem
Bolje biti i 20. na svijetu nego ostati kuci jer si ispao od Ceske! Bolje izgubiti i od Kipra kod kuce nego da ti se Albanci igrackom poseru u usta u sred BG-a pa te onda Danci ponize 15 dana poslije.
Netreba pljuvati po ovim momcima,ostavili ste sece na teren Zadnje tekme su upropastile dobar dojam Samo naprijed momci,ako Bog da idemo na EP
Kladi se ti umjesto nas, halal ti mojih 20.000
Pa Muhamede, sto se mene tice, nemas se ti sta kome izvinjavati. Evo ja sam samo dio publike koji je uz vas i kad igrate dobro i kad igrate lose, radujem se vasim pobjedama i, zajedno s vama, tugujem kad izgubite. Puno srece i uspjeha dalje!
BRAVO ZMAJEVI NAŠI !!! NEKE STVARI JOŠ TREBA DORAĐIVATI,ALI IDEMO DALJE.PRED NAMA SU NOVI IZAZOVI I KVALIFIKACIJE.TREBA NAMA ISKUSTVA NA OVAKVIM TAKMIČENJIMA.sVE IMA SVOJE.iDUĆI PUT ĆE BITI I BOLJE I VIŠE,SAMO NAPRED.
Šta li če trener poslije svega ovoga izjaviti...ko mu je sad kriv...možda sudije ili neugodna Rusija, možda neiskustvo, previše okrugla lopta...pod hitno treba mijenjati ovog nestručnjaka...jer smo se milo rečeno obrukali...
Ništa dečki,svi smo se nadali višem,ali kad ti drugi sruše nade i koncepciju,teško se vratiti na normalan kurs.Vi ste generacija koja je prvi put dovela BiH na SP,vi ste mladi i vaše vrijeme tek dolazi.Moraš prvo naučiti hodati da bi znao trčati.Možda neki nisu zadovoljni učinjenim u Kataru,ali vjerujte,oni su u manjini,dok mnogi jesu i misli isto kao i ja,zato dečki GLAVU GORE I HVALA VAM !!!
Ma materi se izvinjavaj !
od 196 zemalja na planeti mi 20. u rukometu i opet malo? od tih 176 sto su iza nas barem ih je 130 bogatije i organizovanije od BiH i opet malo? jesmo pogan narod. nista se nama ne desava slucajno.
ozbiljan rukomet igra maximalno 10 reprezentacija.
Ponasanje Toromanovica (kapitena) i Terzica (bivseg kapitena) nakon utakmice je samo za koride. Kakvi profesionalci i govna. Slobodno mozete da ne igrate sto se mene tice. A i ostali katastrofa,bolje da nisu ni igrali ove tri utakmice. Cast izuzecim.
Ja sam dosao na sve utakmice i vidio uzivo. Kazu njih dvoica raji na tribinama ajte vi igrajte ako vam se ne svidja, kad su im neki momci dobacili da se ne sramote i da je puno 42 gola. I pozvase ih da se pobiju. Alaselamet ja sportista.
Nema potrebe za izvinjenjem, hvala Vama na plasmanu na svjetsko prvenstvo...
:(
Teško je odigrati poslije onakvog psihičkog pada protiv Tunisa. Nema veze opet smo bili pokazali da se možemo nositi, samo je nedostatak iskustvo. Dokazali ste to protiv Islanda a i protiv Danske. Glavu gore momci BiH
Gdje god Nermin Nikšić kroči,tu trava ne raste,vlada,stranka,repka,Katar...