Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo kako bilo idemo dalje....
hahahh e ne mogu da vjerujem da ce ovaj ostat, lik nema blage veze, i onaj plasman na svjetsko je bila vise sreca, i sto u islanda nije igrao najbolji igrac, ne znam sad kako se zove, nije bitno, kakav je to selektor, dovoljno goovori i to sto je toromanovic napustio repku, jer kako je rekao nema nikakvog reda, nikakve taktike, jos ima hrabrosti reci da smo spremni na najtezeg protivnika hahahahah
Markoviću svi smo uz tebe i igrače. Svaka vam čast.
Drago mi je što smo pobijedili Litvaniju-logično,i čestitam našim rukometašima, ali...ljudi moji, ne zanosite se iluzijama da smo neka vrhunska ekipa, kad nismo. Smiješna je izjava da smo spremni i za najtežeg protivnika, a jedva Slovačku dobili...kako god, sretno nam u nastavku kvalifikacija...
Ovaj debeli debil je nakon blamaze u Kataru, morao dobiti nogu, smijem se kladiti u zivot da necemo proci baraz
@Winner ohooohhooohho ,ispade Bosna jaca od Srbije i CG u rukometi. Idi lezi pa se provaljaj!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
za sljedece tekme pozovi Halibegovic, Harmandica, Cakica i Vrazalica i pokusaj izgladit odnose sa Bašicem i Grahovcem i ne bi trebalo biti problema.
Afreim.
pokusaj prosirit ekipu nemas adekvatnu zamjenu za neke igrace. 3 igraca ti se mjenjaju na poziciji desnog kriva, a Ovcina sam igra. nemoj samo provodit baliski inat i ne pozivat neke igrace.
ccc bit ce ti sudbina Sušica idi bolan kad je najbolje sa pobjedom. ako ne promjenis stav prema nekim igracima nista od prvenstva!
Bosanski rukomet na aparatima