Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steta sto je bosna losa ove sezone bice debakl veliki evo mozda rezultata 17-43 realno !!
Bice 29 navijaca. Mi zelimo samo ono sto nemamo. Ovo je nejvece rukometno tamnicenje na svijetu ali mi to ne bendamo 5%.
*ebo ti seb mame... kako???? :D :D :D
vidi fakat ovaj frajer pogodio tacan rezultat. objavite ovo ovdje na stranici. ako ste mogli objaviti onog sto je pogodio parove baraza, mozete i ovo. jarane daj mi kakvih rezultata za danas.
Kad je dolazio Portland prije nekoliko godina bila je puna dvorana i odlicna atmosfera. Ne vidim zasto se to ne bi ponovilo!
Mozel iko usporedi place igrace barcelona sa bosninim illi samo stavit najplacenije igrace barcelone.Hvala
Walk on...
I ja! :D
Ma hajde...ako tako mislite da ce biti cca.29 navijaca to je samo dokaz koliko smo mi primitivna i zatvorena nacija. Ja dolazim!
400.000 + stanvonika u gradu, a nece ih bit na tekmi 100....zalosno, mislim prvak evrope u rukometu dolazi. Trebamo doc u sto vecem broju podrzat bosnu
ebo to, treba prestat s drugim sportovima u bih, samo tako mozemo bit jaci
hoceli mesi doci