Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino bi mogli igrati sa Madjarskom ili Crnom Gorom..realno
Na kojim on to tv kanalima u ovoj drzavi prati SP u rukometu da i ja gledam?
bilo koga, ionako cemo dominirati citav mec sa 5-6 razlike i popusit u zadnjoj sekundi
Haha pa covjek zeli najjace sto je i logicno.... Island smo izbacili jednom zasto nebi i Norvesku i Makedoniju... Ako se mozemo nosati sa tim selekcijama i zasluzujemo mundijal....
U duelu sa Norvezanima mislim da nemamo nikakve šanse,Makedonci su odlicni...Za nas bi Bjelorusija bila najbolja opcija u barazu.
@sljiva perspektiva ne prolazimo svakako ali glupe Bosnje se uvijek naloze da ce jebati pa onda budu jebani, najveci mazohisti definitivno
@mariijuana sve sam utakmice Evropskog prvenstva pregledao i sve su reprezentacije za klasu ispred nas.Makedonci su Srbiju izbacili koja je isto jaka reprezentacija,Crna Gora sa Vujovicem je isto ispala iz pomoc studija i takodje je jaka reprezentacija...Ipak sport je to i iznenadjenja su moguca samo se treba spustiti na zemlju i boriti se.
E cuj debila Norvesku bi zelio, hahaha, a i protiv Makedonaca bi cudo trebalo
Mlad je, ne zna on kakvi smo mi
Pa, pomela bi nas Norveska...
Pomesti ce nas ko god da dodje