Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest fino vidjeti one zastave herceg-bosne na utakmicama
citajuci ove komentare,stvarno vidim koliko ste zlobni...nazivate pripadnike jednog naroda pogrdnim imenima...pa sto se onda kunete u multietnicku BiH,jedinstvenu,gdje ce svi imati jednaka prava,gradjanske slobode...najbolje je onda da budemo dobre komsije,nego zli ukucani...da se zatvorimo u nacionalne torove...mi u nasu REPUBLIKU SRPSKU,pardon,kako vi kazete REPUBLIKU MRSKU,a vi u vasu FEDERACIJU BiH,pardon PEDARACIJU BiH,i budemo dobre komsije...mozda se tad opametimo... cestitke HRVATSKOJ reprezentaciji...Tako se igra za svoju drzavu... pozdrav svim normalnim ljudima...
vlasi ispadaju ko g.o.v.n.a iz šupka.
srbi, drzte se sjedeceg rukometa. imate sansi na para-olimpijskim igrama.
\"geni\" su čudo, hoće oni Turci, vole brate žensko. Nisu vam to radile Bošnje ili kako ti reče \"poturčeni \" i to Srbi, već Osmanlije, mongolska plemena.
Bravo Hrvatska nek ste isprašili ruse.A što se tiče serblja sjeba ih FUHRER-HIĆO-HASANEFENDIĆ. KAŽE zoran šuko U TOKU PRENOSA UTAKMICE HRVATSKA-rusija DOK JE KAMERA ZUMIRALA AUSTRIJSKOG FUDBALERA VASTIĆA...ne znamo ko je ovo poštovani gledaoci...A KRIVO MU M.A.T.E.R MU ČETNIČKU OBRIJANU
Cestitke Hrvatskoj,samo naprijed komsije,vi koji se prepucavate niste vise zanimljivi,odyebte u skokovima
DOBRO ODRAĐEN POSAO HASANEFENDIĆU,NEZNAM KO ĆE TJEŠITI ONOG KRETENA IZ LAKTAŠA,A I VI HRVATI NE KURČITE SE PREVIŠE ,NISTE JOŠ NALETILI NA FRANCUZE,SJEBAĆE VAS KARABATIĆ.
misija uspješno završena hasan efendija,ekipa beogradskog pašaluka ispada iz takmičenja možeš se vratiti u Sarajevo po zasluženu nagradu
Poturceni Srbi.. Kad budete jednom na neko takmicenju(u bilo kom sportu)onda se javite.Do tada psssssssssttttttttttttt
cuj ovog budalina gdje ste Srbi pa gdje ste vi (pola reprezentacije vam opet Srbi) Hrvatima svaka cast!!!
Katastrofa od igre, nakon relativno obćevajućeg nastupa na onom prvenstvu u HR i prilično dobro odigranih kvalifikacija, genijlaci u RSS puštaju selektora kakv god bio i dovode ovog levata Hasanefendiju. Nakon napredovanja korak po korak naprijed u zadnjih 3-4 godine ovo je jedno tri koraka unazad. Nigdje igre, nigdje rješenja. Jad i čemer.
Da prava šteta,čudesa bi tamo radili.. Naprid Hrvatska, sa najmlađom ekipom na turniru do jedinog zlata koje nam fali, ono srebro sa prošlog europskog je bilo dovoljno, samo zlato igra..
srbi dobili po piksi od austrijanaca ha ha ha sad se vidi kolika je šteta što se BiH nije kvalifikovala na EP
u grazu