Komentari (414)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebim dudla!! i mati njegova dudla pa ga daj njima !
Iranac hajd se sagni malo da ga podudlas,,,
@DRAZEN SARAJ... Mater ti _ebem, i svima koji me mrze!!!!
Croatian losers
IRANAC KRME TE UBOLO BJEZI U TEHERAN
@63-a, a posebno dzemi usta_i Majku vam _ebem, i sve po spisku, i mrtve i žive, i mnogobrojnu familiju!!!!! A posebno dzemi!!!!
@ Iranac Uzmi jedan čekićsol dobro dođe za glavobolju.
Iranac, jeb....ti svu familiju,sve ono sto si imao i sto imas...
@ Iranac Govedo sterilisano @ Iranac 2 Govedo 2
http://www.sarajevo-x.com/clanak/090203089 Hajmo Braćo, na novi zadatak!!!!
http://www.sarajevo-x.com/clanak/090203089 Braćo, imamo novog posla!!!!!!
ko nije s nama metak u stomak i ko da nista nije bilo
Iranac. Uz tebe smo, drzite se i ti i Iranac2 i Teheranac. Vrat pod noz i reci Allahu Ekber, kad budemo juznjake klali!!!!
Za Bosnu Našu. @63-a _ebem ti Mitropolita, i isusa hrista. @[email protected] Tebi _ebem papu, isusa krista, jes čuo, grob vas _ebo!!!!! Al je bilo dobro sinoć sa onom vašom marijom, uh, odro sam je, ne bi u detalje!!!!!!
Kolji ustašu, ua Bosnu Našu!!!!!