Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...čemu pravdanje bilo kome, pošalji ih u pm...ovdje glas na izborima prodaju za 20km.
...sve su to "patriJote"...
Uzmi lovu Šariću , a svi ovi što ti zavide neka ti pofafaju laganini ... Svi bi oni ( s Bakirom na čelu ) uradili isto ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sigurno ga je povukao taj zavicajni osjecaj prema Kataru
Sta ste navalili na covjeka. Odigrao je za BiH kad je bio na vrhuncu karijere. Sta ste vi uradili za svoju zemlju, grad ili ulicu? Vjerovatno nista, ali naravno imate pravo pametovati. Hajmo sad, evo jos malo pa ce proljece. Ocistite svoje ulice, skuckajte koju marku i zasadite kakvo cvijece da nam svima bude ljepse. A kad to uradite dodjite na klix i pisite da ste nesto dobro uradili. Sarica ostavite na miru, on je hvala Bogu postigao mnogo mnogo vise od vecine svih nas i hvala mu za svaku odbranu u dresu BiH.
Šupak,da nisi slučajno patriota?
Kvote 2-3 ,svaki mjesec odlican profit.Posjetite nasu fb stranicu https://www.facebook.com/pages/Kvazimodo-tipovi/322252394644936?ref=hl Takodje,nas blog: http://kwazimodotipovi.blogspot.com/
Smeta ti istina majstore, bas zbog toga je bolna.. Prodao si se za saku dolara, i ispao pic.ketina, i hinjavac .doduse, dolari ce ti umanjiti osjecaj jadnistva, ali kad sve saberes nema potrebe da sebe lazes i dalje. Mozes slobodno reci da si prestao igrati za BiH kako bi mogao igrati za dolare, i uvijek ces u ocima BiH gradjana ostati prodana pick.etina, najniza kategorija ljudskosti.
patriote sa devizom kolko i koliko :D
E bas me zanima koliko vas koji ga ovdje nazivate placenikom ne bi igralo za Katar za novce koje je on zaradio?!?! Lazni moral i lazni patriotizam, pa i na ovom potpuno nebitnom slucaju!
Pa nisi tamo išao zbog islama ako boga znašŠuti uzeo si pare i neka si i ko ima šta protiv nek p-----k----Svi koji ti spočitavaju dali bi sve da su na tvom mjestu.
Kad zena promijeni 3 muza u 5-6 godina kako je zovemo ???
daniel, sta te briga, ljudi su ljubomorni, nisi nikakav placenik nego sportas, a normalno za svaki rad treba biti placen. samo ti igraj i gradi karijeru, neka je sa srecom.
NA ZNAM ŠTA NAPADAJU ČOVJEKA, ČOVJEK IGRA ZA PARE KAO I SVI OSTALI. TI SI SE NAMUČIO DA BUDEŠ TAKO DOBAR GOLMAN I TREBAŠ TO NAPLATITI. A SAVEZ TREBA DA OBEZBJEDI USLOVE DA TI PLATI I PROMOVIŠE TE DOVOLJNO DA NE PROPADAŠ ZATO ŠTO IGRAŠ ZA SIROMAŠNU ZEMLJU. SVAKA TEBI ČAST, KAKO SI DOBRO BRANIO.
to bošnje koje piju produženu sa mlijekom i motaju cigaru a pobjegli bi ko albanci u mađarsku,da imaju gdje
Samo ti igraj, niko ne radi svoj posao dzabe......, od laznog patriotizma se ne zivi.
hahahahah jok eto igras srcem
A kako bi ti da te zovu? Dobrovoljac???!!! Haa??!!!??? Kad zena promijeni tri muza u tri godine, zovemo je..?
DJUBRE DOBOJSKO