Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kad mi neko kaže mala nacija ne može imati uspjeha, evo Crnogorci imaju u zadnje vrijeme više uspjeha nego mnogo veće nacije. Talent, rad i bez guzonjine djece, koja upropaste čitave generacije, jer kvalitet se tjera gurajući njih kao kod nas u BiH. SVAKA ČAST CRNOGORCI, POKAZUJETE KAKO SE VOLI SVOJA ZEMLJA !
Aferim Crnogorke
DA JE VJECNA CRNA GORA registered trademark since 1077
Sve ćestitke za montenegro.
Hvala braci iz Bosne. Hvala braci iz Makedonije. Hvala braci iz Slovenije. Hvala braci iz Hrvatske. A gedzovanima koji su nas koristili za ekspanzionisticke projekte... zelim da dam jedan veliki K. Oni ce od poraza opet napraviti pobjedu a mi svi zajedno znamo ko su. Jadni i zli GOLUM DRZAVA
i car nikola...Kad ljude poput vas cujem, i ne bude mi vise zao sto vam pradjedovi Albanci ponovo polako al sigurno osvojise drzavu.
Ok, Crnogorce albanskoplemenskog porijekla :)
http://www.facebook.com/pages/Jednostavne-duboke-istine-za-uspje%C5%A1an-%C5%BEivot/178520412293410
Biber, jorgan i pasulj nisu na hrvatskom nego papar, poplun i grah. I pasulj nije turcizam.
Svaka čast Crnogorke, tako se igra za zemlju koju voliš. Šteta što mi nikada nećemo imati taj osjećaj. Dvije trećine stanovništva je ne voli, a nisam baš siguran ni za ovu jednu trećinu da je voli ovakvu. Svaka čast još jednom.
Evropa jarane moj. Cestitke crnogorkama, a i crnogorcima...valja to redovno odrzavati jarane moj, one snaznije od sminkera iz ferhadije :) CESTITKE OD SRCA!
normalno da su prvakinje, pola tima iz Srbije ... oni su Srbija 2
SRBE NA VRBE
Браво ! Стварно су пакосне балије. Ничим се не могу похвалити, осим ћевапима и буреком.
Bošnjaci pustite se sporta imamo mi važnijih stvari bliži se sudbonosni popis..*******BITNO JE BITI BOŠNJAK*************
E da je ovo invalidsko prvenstvo sada bi se naše šeher Sarajevo treslo od slavlja i tekbira!
Prvo Srbin sam i razumem se u rukomet, tako odmah da kazem da je C.Gora sasvim zasluzeno osvojila zlato, imaju sistem, to je drzavni projekat puno su ulozili sada im se vraca, takodje je istina da niko u Srbiji nije ocekivao od nasih devojaka nista, mozda borbu za 7,8 mesto...pogotovo posto su igrale bez najbolje igracice celo prvenstvo Dragane Cvijic, tako da je i ovo 4.mesto veliki uspeh...ne brinite vi za Srbiju, ekipa koja ima Lekic i Cvijic ne moze da bude losa...i istina je da su neke igracice C.Gore prvo igrale za Srbiju pa zbog para odlucile da predju u C.Goru, jer bukvalno igeacima Buducnosti se kaze imate duple pare ako igrate i za CG, to je u rukometu cesto jer su to radile Austrija, Makedonija...i ja ih licno ne osudjujem, svako bira svoju srecu ali moze da se desi da se slicna prica njima desi, i sta smo postigli, svako prelazi iz reprezentacije u reprezentaciju kao klubovi da su...Srbija je za BIH velesila u sportu, mozete samo da crknete od ljubomore Muslimani.