Blizu historijskog uspjeha
0
Bosna BH Gas večeras gostuje kod Flensburga
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam zasto se utakmice ne igraju u isto vrijeme, pogotovo zadnje kolo, kad aBd Ciudad dobije Rumune, onda Zagreb moze igrati sa rezervom, jer ne mogu do drugog mjesta, jos nam samo to fali...naprijed Bosno
sretno momci !!
U Bosni su pokazali da se ozbiljno radi. Sa minimalnim budzetom i ozbiljnim radom su dosli na prag plasmana u 16 najboljih timova Evrope. Treba to respektovati. Veceras nam treba sreca, jer pozivati na pobjedu protiv ovih gorostasa je sega. Ko prati rukomet zna da tu nema srece, i da su razlike ogromne. Ove ekipe igraju sa lakocom protiv timova poput Bosne. Kako god, mislim da smo zasluzili malo srece, uostalom izvukli smo remi sa Zagrebom jedini u grupi od losih ekipa. Sretno Bosno!
Sretno momci :)
Treba biti realan pa reći da smo tanki, mada ni Rusi i Rumuni nisu ništa bolji. Sve 3 ekipe igraju više ragbi na male nego rukomet.
treba ici na pobijedu a ne cekati milostinju od reala i zagreba,makar se nerijeseno moze izvuci
pa pobjedimo flensburg..i nemože nas stić ni constanta, ni sant petersburg..iako pobjede... momci puno sreće večeras.. možete vi too :D
@juve nece Zagreb igrat s drugom postavom jer je Irfan Smajlagic uticajniji u HR rukometu nego Zagreb cijeli tako da ce Zagreb na glavu padat da pobjedi za Bosnu odnosno za Irfana :))
Veceras iznenadjenje i onda nas ne interesuju ostale utakmice :-) Mada su mi nesto ove druge dvije utakmice suhveli hmmm nadam se da nece biti iznenadjenja i da ce Hrvati ispasti korektni i pobijediti Ruse, a da ne govorim za Ciudad, nek i oni pobijede :-) Sretno momci veceras ;-)
19:00 Eurosport Handball Handball: EHF Champions League - 10. Spieltag, Gruppe D / SG Flensburg-Handewitt - HC Bosna Sarajevo (BIH) (87Min)
prijenos na Areni 1
HOCELI GDJE BITI PRENOS,SRETNO
Sretno!!!