Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekada ,u lijepa stara dobra vremena,kada nam je bio stran ovakav uvredljivi način komunikacije,ova utakmica je bila jača nego finale Kupa šampiona Evrope.
Moram ti reći da nemam ama baš nikakve veze sa Srbima ni u najdaljem rodu. Što bi rekli Srbi \"promašio si ceo fudbal\".
@jajajja Ja sam lav koji je jeo Srbe u ratu. Dođi da te njam-njam !
a da malo zaboravimo na nacoinalizaM? znam da je puno 500 godina ali nas posteti srpskih frustracija :) i da tih 24% je opet vise nego sto vama ostane kad se odvoji sandzak, vojvodina i ostalo (kosovo je vec drzava) hahahaha :))))))
Baci pogled desno i vidjet ćeš da Bosna treba promijeniti ime u RK Kanta za nabijanje kako bi se zvala onako kako igra. Al\' nema veze, kad dobijete zid oko vaših 24 posto, Bosna će biti prvak.
svaka cast momci, samo naprijed vratite staru slavu u Banja Luku
a kolko je r.k. bosna igrala? to niko ne pise? momci se lome po autobusima i spasavaju klub da se ne bi ugasio! aferim!!! CCC