Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan dokaz da svijet zeli jedinstvenu Bosnu i Hercegovinu, ma sta ko prico i prdio po \"vlastitim\" novinama i televizijskim kucama! Hvala ti IHF, hvala ti EHF! Volim te Bosno i Hercegovino! P.S. Sad ce referendum u RS-u a pitanje ce glasiti: Da li podrzavate odluku IHF-a i EHF-a da se odrzi prvenstvo u BiH!? HAHAHAH Smrt izdajnicima!
Ljepota. Svaka čast svima koji su učestvovali u apliciranju za dobijanje olimpijade.
Svaka čast, druže, ali Zenica ima Arenu kakve nema u Bosni i Hercegovini! Očito nisi upućen..
sramota da nisu uvrstili gorazde za ovo prvenstvo,da grad koji je dao rukometna imena kao sto su Enver Koso, Predrag Timko, Goran Nerić, Borko Jovičić, Milanko Savčić i Senjanin Maglajlija ne udje u konkurenciju,svaka cast RK Savezu BiH.al je zato dobio mostar i zenica,gradovi bez rukometne tradicije,svaka cast jos jednom,valjda nas i dalje smatraju slijepim crijevom federacije,pa guz.onjama iz saveza mrsko ici prema gorazdu,a zna se da se najbolja atmosfera na rukometnim utakmicama napravi u gorazdu,prodavali su nas u ratu,sad nas sikaniraju u miru,ma.mu im klosarsku
A GDJE JE TUZLA?
@dadoadov ARE YOU FOR REAL??? @kem0 @JUNAK @Hercegovac Ljubuški jeste, pored Banjaluke i Sarajeva, rukometna metropola BiH! Jeste li čuli ikad za RK \'Izviđač\'? \'Rukometnu akademiju Izviđač\'?? Dokle nepismenost?? Dokle neobrazovanost, neupućenost?
Za sve polupismene likove na ovom portalu. Ljubušaci su vam i organizirali da dobijete ovo natjecanje
Ljubuski je metropola, reče majorizirani ...
sve je to super, sad ne znam koliko je to veliki dogadjaj, ja u zivotu nisam cuo za neku utakmicu u rukometu u21, a siguran sam da niste ni vi, zato, opet bosnjo mora biti zadovoljan onime sto niko ne zeli, ccc nikad pameti, nikad
Ljubuški HAHAHAHAHAHAHA
yuhuuu ! :D
Svaka čast prava stvar...
Ša je ba ovo nikog ne majoriziramo i unitariziramo ša nam je?
Nigdje Visokog, a u promo spotu prikazuju i visocku dvoranu.