Komentari (389)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god smatra ovu zemlju svojom mora biti ponosan na ove momke.
NE DADOSE NAM DUSMANI JE3EM IM DJECU. IMALI SMO 2GOLA VISE, AL NAM CIGANI NE DADOSE. ISKLJUCISE NAM DVA IGRACA, SVAKI JE3ENI PUT NAM DIZU RUKU ZA PASIVNO. NARODE NEDA SE USRANOM DO POTOKA.
Ponosni, nego sta! Svaka im cast!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Jebem ti sudija mamu 2 puta, FUJ
da smo zabijali, nebi sudija mogao nista.
NE DADOSE NAM DUSMANI JE3EM IM DJECU. IMALI SMO 2GOLA VISE, AL NAM CIGANI NE DADOSE. ISKLJUCISE NAM DVA IGRACA, SVAKI JE3ENI PUT NAM DIZU RUKU ZA PASIVNO. NARODE NEDA SE USRANOM DO POTOKA.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Cuj naslova "SKORO" koja ima opcija da POBJEDIMO "Hrvatsku" koja je objektivo 10 puta trenutno bolja (kompaktnija i sloznija) od nase repke... ukojoj su se pokazala 2-3 igraca Malinovic za 50 odigro sve tekme,golman Buric, i brat mu nije los bio ovo ostalo sve ... kanta!! Prece nije kriv sto je povrijdjen doveden i i igro umjesto po 5-10 minuta igro citavu utakmicu da se nibi markovicu prigovorilo sto nije igro Prce (svaka cast njemu kapa do poda za sve do sad i od sad). a nasa za nasa krila.... malo je ovi 1000 karaktera da bi se opisao njihov (ne)ucinak... sve u svemo realan ishod... ja sma previse ponosan na njih i ovo je ogroman uspjeh samo prisustvo medju 24 reprezentacije svijeta, al novinari nemojte nam bacati prasinu u oci... Svaka cast momci idemo dalje u nove pobjede i nove kvalifikacije...
pa dokle vise da nas sudije izbacivaju sa svjetskih prvenstava? prvo nogomet,sad rukomet...kad ne mogu protivnici- tu su sudije ,fifa ,ihf...mamu im (hin)
Ne boli poraz, niti to što nismo u osmini finala, ali bole Dejanove I Alenove suze I suze jos hiljadu nas drugih! Ali bez obzira na sve možemo biti ponosni na sve igrače I stručni štab! I Alen I Dejan I Nikola I Muhamed svi ze bore za Bosnu, jednu jedinu NAŞU BOSNU !
J. e. b. o. li ti bakire i ostali sve svoj, gdje god dodjemo svi nas j. e. b. u., i ponizavaju, hoce li nas ikad igdje iko postovat, valjali ste nam bakire i lagumdzija hjooj!
Došao ja po još minusa. Momci su zvjerkice u svakom smislu. Fakat su se pobili momački, al hajmo sad o ovom suđenju. Znaš kako, ona dva krmka su bukvalno samo iskoristili ono što smo im dali, sve što je suđeno protiv nas imalo je makar minimalnu dozu sumnje da se moglo dosuditi. Suđenje je bilo daleko od fer u držanju kriterija, al da su nam izmišljali nepostojeće prekršaje baš i nisu. Naivno smo odigrali sve 4 tekme, puuuno bačenih lopti u prazno, nedostatka hrabrosti da se spuca solaža, previše povučena odbrana na liniji 7 (ako vidiš brate da daju sedmerce ko s osmjehom protiv tebe pa miči se s linije, izguraj ih, ne daj da lik legne na tebe i još ti izvuče 2min i penal).... tonu faktora, nije to ni do selektora ni do igrača, znali su oni šta rade većinom, al maali smo bili (mentalno mali a i kao država za IHF još manji), neiskusni, pobili se sa svima al falilo je još nešto - sad je na momcima kakve će pouke izvući.
Sve je to skrivio Niksic sa svojim sepurenjem sa tribina ,nije to vidjelo navijaca repke ....neka ga neka ostane tamo u pustinji ,bit ce nam bolje bez njega
Uvijek je nama kriv sudija...i kad nam ispadaju lopte, i kad nam golman procita sutsvakog igraca, i kad nam presjecaju lopte pa izvedu kontre...sve je to nama sudija kriv...dje cemo mi biti krivi...
Nek govna jedu sa izvinjenjem nikad nista dobro..
Uzese nas sudije :(, kada uzmes u obzir da se u ovoj drzavi u sport ulaze a pogotovo rukomet koliko je jedna penzija (100KM), i plasman, njihovu bobru i zalaganje, zelju oni su napravili uspjeh koliki je bio onaj kada je covjek prvi put krocio na mjesec. Da aBd nastave da ginu za dres i polako ispravljaju greske (prilika za ta uigravanja Euro kvalifikacije) i mi smo na Euru u drugom krugu. Nije realno bilo ocekivati da osvojimo SP ali definitivno su zasluzili prolaz u drugi krug. Koliko smo im mi bili podrska oni su nam troduplo vratili (sjetite se Sarajeva i utakmice sa Islandom, navijaci sramota). Hvala im za sve, idemo dalje imamo ekipu koja jeste i igrace veliku ulogu na svjetskoj rukometnoj sceni u buducnosti!! P.S. Sudijama J. E. B. O. SHEIK MATER PO SRED P. I. Z. D. E.
Usrani sudija kriv.
Ravnopravna utakmica!!?? E moj Hasanefendiću, svaka čast tebi kao treneru, al poslije ove krade večeras, mogao si skupit malo ljudskog dostojanstva i priznati da su vas sudije dobro pogurale.
Pa gdje je hrvatska i srpska raja? Pola repke sastoji se od bosanski hrvata i srba. Sto vas nema? Sad kad je repka stvarno "multieticna" vas nema. Koje licemjerje.
Polako, treba stoku i ostali zivalj nahranit pa onda sjest za kompjuter. Saće oni, ne brini :)
Evo prvi čoban iz šumske se vratio iz štale :) Rukomet je za njega viša matematika pa radije vrijeme provodi uz svoju stoku s kojom se prosvjećuje duhovno i spolno. Al posto je sutra već banovan po 20. put, iskoristiće priliku da nas potsjeti na karanje svojih srpskih viših primata od strane Albanije i potom Danske u dronovom gnijezdu u Beogradu. Rukomet je za njegove primate završen nakon snošaja sa Česima u baražu. :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jbga....Šteta,al nada umire posljednja,puno sreće !
...kad nečemu nije suđeno, džaba sve.
Respekt dečki svi do jednoga.Idemo dalje,gotovo je kad je gotovao,al' još nije.Iskustvo se mora sticati i škola pčaćati.Zbog vas,bez obzira na rezultat,se noćas osjećam ponosnim.Ipak je Tunis rukometna (vele)sila.