Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vec je raja pocela da pametuje glume selektora.Da znaju gdje smo bili prije 3 4 god.ne bi pricali ovako,reprezentacija se pravi godinama.Ovo je najveci rezultat od kako postoji BiH.
Neke drzave nikad ne odu na neko veliko takmicenje.nista ne moze preko noci
PUNA PODRSKA MOMCIMA, bore se maksimalno al ne mogu da shvatim da Prce moze pravit onakve greske kao da je amater.Na pocetku naivan faul za 2 minute i sedmerac, kasnije 3 ili 4 puta pravi gresku u koracima, njima izgleda treba psiholog da ih pirpremi za utakmicu da se ne dogadja vise da sami sebe pobjedjujemo tehnickim greskama, 20 je ipak previse.
stvarno VRAZALICU ne ide na ovom takmicenju neka ga malo odmori protiv Tunisa
ma ja ba Bosna je to.. no comment ...
prvi put vidim i gledam utakmice da jedna reprezentacija sam sebe pobjedii..a to je bosna i hercegovina..sa izgubljenim loptama u 2 utakmice 40 komada...sramo ta za zato treba dati im podrsku da pobjede i drugi put nekoga...da ne gube lopte...markovicu 2 dana samo dodavanje i drzanje lopte,,,svima po loptu i nek cuvaju lijepo poz ..ova drzava zeli drugi krug
Ponos nacije !
Onaj Vrazalic je rukometni Avdija Vrsajevic. Kriminalan igrac.
hahahahaha dobra dobra
Ono kako je navijao Nikšić navijala bi bolje moja nena Ćerima alahrahmetile...
mali Perić me oduševio sa svojom igrom i razmišljanjem djelo je lopte kao da igra po kožna koji put na SP
i nikad se ne zna gdje ce lopta zavrsiti.. jednu asistenciju imao - ispala mu lopta.. otkud mu prvo da puca...???
Bolje bi bilo da nije ulazio...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i meni je želudac izgorio dok sam vas gledao. imate volju ali nemate znanja,iskreno.
Neka ti imas znanje preko tastature i TV ekrana.
Ne bih se složio sa tom konstatacijom. Uzet ćemo u obzir Dansku koja nas je u Tuzli dobila 2. razlike, a ista ta Danska je naguzila Saudijsku Arabiju sa 20. razlike. A Lazarov koji igra za Barcelonu i u proslim utakmicama je iz igre davao 10-15. golova, je u ovoj utakmici postigao 3. gola i sva tri iz sedmerca, to dovoljno govori da smo ozbiljna ekipa kojoj treba jos 1-2. iskusna igraca i raspolozeni Prce. Lijep pozdrav! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ruku na srce bili smo bolji od Makedonaca, Burić je fenomenalno branio-odbrana odlicna, ali ponovo napad, jako malo lakih golova malo igramo na brzi centar, a puno-puno izgubljenih lopti te tehnickih gresaka. Prce vidi se da nije u formi i treba ga ubacivati pred kraj poluvremena, a neka igra Čelica. Sjajna igra na liniji Toromanović se takodjer ne koristi puno ali utakmica je bila odlicna.. Nema veze i da ne odemo dalje, Vi ste ponos drzave!! VOLIM TE BOSNO
Ruku na srce da nismo blokirali Lazarova i da nemamo Burića propali bi ko Grčka
Imamo mi još par jakih pojedinaca ali ne pije to vodi treba nam neko stariji i iskusniji, Prce je bio potrošen i umoran i vidjelo se to, a Terzić i sam Bog zna šta mu se desilo.. Ali dobro sve u svemu nismo se osramotili, na onih 20. tehnickih gresaka i dobr osmo prosli ! :D Hrabro do kraja momciiii !!!
Treba bi sad svaki bh grad da ima jednu ulicu braće Burića
glavu gore momci!! kliknite taj prekidac u glavi da napokon poludite i oslobodite se pritiska i straha zbog koje ne zabijamo vise golova i pravimo ovoliko gresaka. dobili bi i austriju i makedoniju da im nismo poklonili utakmice dajuci im lopte na tacni
Svedite greške prvo na maksimum jer vi ste noćes postavili rekord u greškama.
NIKO NAS NIKAD NECE DOBITI I RAZVALITI KAO ŠTO MI TO SEBI SAMI URADIMO. VALJDA TUNIS PADNE VRIJEME JE DA POLUDIMO :D